София Ден и Нощ еп. 467, 468, 469, 470 от 24, 25, 26, 27.04.2018

Голямо напрежение се усеща в квартирата на „София – Ден и Нощ” от вторник до петък, в 22.00 ч., по NOVA. Срещи очи в очи с реалността и разкъсващи дилеми застрашават героите в следващите епизоди на рилиати сериала тази седмица.

Отношенията на Стефи и Митко винаги са били низ от изненади, особено под влияние на непредвидени ситуации. Неочаквано събитие разтърсва живота на Стефания и нейната изострена чувствителност поставя под въпрос бъдещето им като двойка. За Митко шокът от случващото се идва като гръм от ясно небе и той не знае, как да реагира. Стефи му поставя условие, което го изправя пред голям житейски избор. Какво ще е решението му?

Мъчителни мисли завладяват и Боби – бащата на квартирата. В спонтанен разговор с Христо той научава ужасяващи подробности около смъртта на съпругата на своя приятел. Оказва се, че майката на Кети все пак е имала шанс да живее след трагичната катастрофа навремето. Но какво е преобърнало съдбата ѝ в онази кошмарна нощ? Защо случаят се пази в толкова дълбока тайна и какви ще са последствията от разкриването му?

Разкритията съвсем не свършват дотук! В автосервиза на Лазар също се задават неприятности. На работното му място се случват скрити измами, които залагат на карта реномето на целия бизнес, който е подхванал. Когато истината изплува на повърхността, тя е неудобна и нелицеприятна. Кой е виновникът? Каква ще бъде реакцията на младия предприемач и колко тежки ще са последствията след целия скандал – предстои за разберем.

Едно е сигурно: тази седмица в „София – Ден и Нощ“ за любимите герои нищо не е такова, каквото изглежда, а истината е… някъде там.

Гледай видео запис от сериала онлайн

Информация епизод по епизод (допълва се):

25 април – Михаела претърпява инцидент

Михаела ще се окаже в болница. Тя отива на очен лекар и след прегледа е с разширени зеници и когато тръгва да се прибира вкъщи ще я блъсне кола. Колко е сериозен инцидента и какво ще направи Дани, за да помогне на любимата си?

Междувременно Божидар научава, че Марина ще ходи на лекар и започва да се притеснява, че е сериозно болна, но го крие от него. Той решава да провери каква е истината и остава шокиран, когато научава за какво точно е била на преглед бившата му приятелка. Защо Марина е имала нужда да посети лекар?

26 април – Симона изпада в тежка ситуация

Симона ще се окаже в деликатна ситуация. Тя трябва да работи усилено върху курсова работа, но и да се погрижи за бара докато Асен го няма. За капак там ще се появи и Ибрахим с компания. Защо е дошъл в наргиле бара?

Митко вижда Киро да взима нови части от автомобили на клиенти и се ядосва много, като се заканва да го издаде. Киро ще му предложи да правят далавери заедно, но ще се съгласи ли той?

27 април – Боби научава шокираща тайна

Боби ще разбере дълбоко пазена тайна. Христо ще помоли приятеля си да заведе Кети на гроба на майка ѝ, защото той няма да се справи с мъката. Боби ще го направи и вечерта ще изведе Христо по мъжки, но ще научи нещо, което никога не е очаквал. Какво ще бъде то?

Междувременно Зара се хвали, че още днес започва работа в масажно студио и отива на първия си работен ден. Там ще я посрещне масажистка, която ѝ казва, че трябва да работи в друго студио. Има ли повод Зара да се притеснява от този факт?

Коментари (0)

Публикувано в на 24 април 2018 г.