София Ден и Нощ еп. 464, 465, 466 от 17, 18, 19.04.2018

Нови изпитания очакват героите на „София – Ден и Нощ” в следващите епизоди на рилиати сериала от вторник до четвъртък, в 22.00 ч., по NOVA.

Личният автомобил на Митко е откраднат пред очите му. Кой се осмелява да извърши тази нагла и показна кражба и каква е причината? Опитвайки се да запази спокойствие въпреки ситуацията, Митко забелязва, че историята с автомобила му е само началото на много сложен и заплетен казус. Казусът обаче се заплита все повече и Митко няма как да остане безразличен, когато става ясно, че един човешки живот може би виси на косъм. Впускайки се да помогне, той е въвлечен в събития с шокираща и неочаквана развръзка.

Въвлечена в съдбите на околните също е Галя. Влизайки в положението на едно от момичетата в нейната агенция, което проявява симптоми на анорексия, тя се чувства длъжна да помогне на всяка цена. Ослепителната блондинка е решена да стигне дори по-далеч, като се включи в сериозна обществена кауза за борба срещу коварната болест. Каква е изненадата за Галя, когато тя вижда реакцията на своя приятел Жоро и как това ще повлияе на отношенията им?

Връзката на Марина и Божидар също е подложена на сериозно изпитание. Двамата кръстосват шпагите на собствените си визии за бъдещето. Какво иска Божидар, което не е по силите на Марина, и дали двамата ще успеят да намерят път един към друг въпреки различните си позиции?

Гледай видео запис от сериала онлайн

Информация епизод по епизод (допълва се) –

18 април – Стефания вдига скандал на „София – Ден и Нощ“

Стефания ще бъде посрещната от неприятна изненада в новия епизод. Tя се прибира от дълъг полет и вижда съквартирантите да говорят за рекламните снимки на сервиза, в които Митко участва с много секси манекенка. Колко лошо ще се скарат двамата заради фотосесията?

Междувременно на Марина се налага да посети дом за сираци и Божидар ще я закара до него. Когато пристигат там, той решава да влезе заедно с приятелката си и ще осъзнае, че може би иска да отгледа още едно дете. Какво мисли Марина по въпроса?

19 април – Зара се връща от Виетнам

Зара ще се прибере от пътуването си във Виетнам в новия епизод на „София – Ден и Нощ“. Със себе си тя ще донесе и познания за хармонизиране на енергията и успех – фън шуй. Как ще реагират останалите на новото разбиране за естетика на Зара?

Божидар ще установи, че Марина си е взела багажа и я няма в дома му, отишла е при Асен и Симона. Каква е причината да го напусне и ще размисли ли тя?

Коментари (1)

Публикувано в на 16 април 2018 г.