Sofia Dance Week те кани на градинско парти в Борисовата градина

Sofia Dance Week организира градинско парти в Борисова градина

Заповядайте в неделя, 30 август, от 18:00 часа

Организаторите на SOFIA DANCE WEEK, Списание 1, имат удоволствието да поканят София и всички гости на града на танц и чаша вино в неделя, 30 август, от 18:00 часа в Борисова градина.

Поводът е стартът на подгряващата кампания на фестивала за съвременно танцово изкуство SOFIA DANCE WEEK. Кампанията ще стартира с джем сешън – танцова импровизация и музика на живо. Хепънингът в Борисова градина е напълно безплатен за всички.

„Миналата година имаше страшно много и страшно приятни хора, кучета, бебета, безкрайно много приказки и усмивки… Беше толкова хубаво, че никой не искаше да си ходи, дори когато беше вече пълна тъмница. Надяваме се и тази година да се случи същата емоция,“ споделиха организаторите от Списание 1.

Очакваме ви в неделя, 30 август, от 18 часа, за да споделите с организаторите летните си преживявания и да отпразнувате заедно откриването на културния сезон и появата на най-очакваното събитие в нашия град тази есен – Sofia Dance Week.

Приложено виждате снимки от миналогодишното градинско парти.

***

SOFIA DANCE WEEK е първият международен фестивал за съвременен танц у нас. Второто издание на фестивала ще се проведе от 24 септември до 29 октомври. Организатори на проекта са Списание 1 с партньорството на БТК ГРУП. Участници във фестивалната програма са едни от най-популярните световни танцови компании.

SOFIA DANCE WEEK е първото събитие от подобен мащаб и характер в страната ни. Стремежът на организаторите е да превърнат SOFIA DANCE WEEK в престижно и ключово културно събитие в страната, а фестивалът трайно да се вмести в световния културен афиш и да стане знаково събитие в годишния календар на Европа

Коментари (0)

Публикувано в на 27 август 2009 г.