Софи Маринова стилна на награди „Нов фолк“, Устата – военен (снимки) с онлайн видео и снимки

Софи Маринова стилна на награди „Нов фолк“, Устата – военен (снимки)

Софи Маринова получи награда за цялостно творчество

Ромската перла Софи Маринова получи награда за цялостно творчество на провелата се на 23 март  церемония по връчването на годишните музикални награди на списание „Нов фолк”. Статуетката за цялостен принос бе връчена от Глория. През 2011 година звездата на „Сънни Мюзик” навършва внушителните 15 години на сцена.

15 години на сцена, през които Софи Маринова неизменно радва почитателите си със своя талант и обаятелност. Със своята непринуденост и голямо сърце, успява да накара всеки чул нейно изпълнение да заобича песните й и неизчерпаемите й гласови възможности. В признак на благодарност за полученото признание Софи Маринова изпълни микс от едни от най-големите си хитове през годините творчество в поп-фолк жанра.

Със специален поздрав за гостите на събитието на сцената се изяви и една от най-усмихнатите певици в поп-фолка – Антонина с песента „Точно там”. Тя озари публиката в пълния си блясък. За стайлинга си отново се бе доверила на дизайнерката Жана Кошева. С визия на филмова звезда Антонина бе облечена в рокля от черно кадифе, украсена с колие от камъни.

На церемонията в Plazza Dance Center присъстваха още и Нел, Виктор, Щилиян, Еми Стамболова и Устата.

Коментари (0)

Публикувано в на 24 март 2011 г.