Софи Маринова иска да стане актриса като Андреа – стенограма :)

Ромската перла се вдъхнови от „Мисия Лондон“. Иска и нея да я дават на големия екран като колежката й Андреа

След успеха на българския филм „Мисия Лондон“ и по подобие на колежката си Андреа, която има епизодично участие в него, Софи Маринова също направи заявка, че е готова да стане актриса. Освен това откровената ромска перла призна, че тайничко е завидяла на колежката си Андреа.

„Много я харесах като килърка. Страхотно й се лепи. Ма да не помислите сега, че завиждам злобно. Радвам се на Андреа. Ама искам и аз“, чистосърдечно заяви Софи. „Естествено, първо трябва да видя сценария. Добре е да отговаря на възможностите ми. Ако героинята ми ще трябва да пее и танцува, веднага бих се съгласила да се снимам. Гадости и убийства да не ми предлагат – веднага ще хвърля листовете. С удоволствие бих участвала във филм като романтичния „Бодигард“, където играеше Уитни Хюстън. Там имаше и музика, и любов. Ох, че хубава история! Даже мъничко си поплаках“, разчувства се Софка.

Певицата следи всяка изява на Уитни и направо я боготвори. „Ма тя има глас страхотен. По-гръмовен от моя“, кокори се ромската перла.

Инфо: BLife

Мисия Лондон

Коментари (0)

Публикувано в на 22 април 2010 г.