Софи Маринова и Устата – „Любов ли бе“ (ВИДЕО ПРЕМИЕРА)

Софи Маринова и Устата с втора песен срещу трафика на хора

„Любов ли бе” е част от благотворителния проект на „Фес ту фейс” и НОВА ТВ

Новата дуетна песен на Софи Маринова и Устата „Любов ли бе” е посветена на борбата с трафика на млади момичета с цел насилствена проституция.  Парчето е  част от благотворителния проект на „Фейс ту фейс” и НОВА ТВ – „Пълно 6”.

Вече втора година двамата изпълнители от SUNNY MUSIC  са посланици на добра воля към Сдружение „ Фейс ту фейс” и съвместната им работа отчита все по-добри резултати в разпространяването на информация за превенцията на проблема.

Съпричастна към участта на жертвите, Софи Маринова посети 10 града, където „Фейс ту фейс” проведе семинари и разговаря с младежи от 12 до 17 г. за трудния път към успеха, дисциплината и постоянството, които го съпътстват.

Толерантност и адекватно отношение към проблема демонстрира и Иван Динев –Устата.

С настоящия проект „Пълно 6” сдружение „Фейс ту фейс” значително  увеличи териториалния обхват на въздействие за решаване на проблема трафик на хора, като наблегна на основния фактор – неосведомеността, незаинтересоваността и неангажираността на обществото към реалната опасност от въвличане на младото поколение в този престъпен бизнес.  Чрез повишаване на информираността относно този проблем сред хората, чрез ангажирането на популярни личности, подкрепящи каузата, чрез обучение и дискусии лице в лице с групите в най-голям риск, сдружението  спомогна за създаване на отношение на непримиримост към проблема и предпоставки за преодоляване на податливостта на младежите към опасността.

Песента „Любов ли бе” допълва подаването на информация за проблема и обхваща най-уязвимата целева група: младежи и девойки. Това е и втората песен, която Софи и Устата посвещават на борбата с трафика на хора, след „Чужди устни”.

Според правителствени и неправителствени източници, в рисковите групи за трафик на хора са младите жени и момичета от 12 до 24 г., с ниско образование и от проблемни семейства. Много от тях попадат в мрежата на трафиканти главно поради незнание относно опасностите и желание за лесна печалба.

SOFI MARINOVA & USTATA – LUBOV LI BE (OFFICIAL VIDEO) 2010

Коментари (0)

Публикувано в на 19 април 2010 г.