Собствени парчета за всички финалисти в „Гласът на България“! с онлайн видео и снимки

Собствени парчета за всички финалисти в „Гласът на България“!

Игор, Роксана, Тодор и Стелияна са финалистите в „Гласът на България” по bTV!

След невероятното шоу, което направиха талантите и звездните гости в „Гласът на България” в полуфинала на 17-ти октомври, публиката и треньорите излъчиха най-добрите сред състезателите, които отиват на финал – Игор, Роксана, Тодор и Стелияна.

Въпреки прекрасните дуети с едни от най-популярните български изпълнители, шоуто напуснаха Елица, Невена, Валя и Гергана. Треньорите признаха, че не могат да вземат решението кой е достоен за титлата „Гласът на България” единствено на база представянето на полуфинала, а формират оценката си от съвкупността на гласовите възможности, сценично поведение и харизмата, които превръщат певеца в артист. На същото мнение беше и плеядата от български звезди – Дони, Данчо Караджов, Дичо, Орлин Павлов, Митко Щерев, Илия Ангелов, Азис, Илиян и световният шампион по бийтбокс SkilleR, които признаха таланта на състезателите в „Гласът на България” и им пожелаха светло сценично бъдеще.

Специални гости в полуфинала на „Гласът на България” бяха и музикантите от хитовата румънската група Deepcentral – Доро Тодорут и Джордже Калин, които представиха пред зрителите на bTV най-новия си сингъл – “Speed of Sound”.

Гледайте „Гласът на България” на 24-ти октомври, следващата седмица, когато ще се състои големият финал! Четиримата финалисти ще изпълнят за първи път своите нови авторски парчета, които ще бъдат издадени от Universal Music Bulgaria . Именно с тях те ще се състезават в надпреварата за голямата титла.

Интервюто в „Тази сутрин” по bTV с четиримата финалисти в „Гласът на България” можете да видите тук:

Коментари (0)

Публикувано в на 19 октомври 2011 г.