Снуп Дог издава десетия си албум – “Malice N Wonderland”

Мултиплатинената звезда и гранде особа Snoop Dogg ще издаде десетия си студиен албум ‘Malice n wonderland’ на 8 декември

Първият сингъл Gangsta Luv е с участието на The Dream

Албумът и сингълът са първите премиери за преоткрития култов лейбъл Priority Records, част от EMI, и символизират завръщане у дома за Snoop

Мултиплатинената звезда и гранде особа Snoop Dogg ще издаде своя десети солов албум “Malice N Wonderland” на 8 декември за Priority/EMI Music. В България албумът ще бъде издаден от Анимато Мюзик. Официалният първи сингъл “Gangsta Luv”, в което участва и The Dream, е не само първата хапка от така чакания нов албум, но и най-първата премиера от наскоро преоткрития култов уест коуст хип-хоп лейбъл Priority Records, част от EMI, където Snoop е и Творчески директор. Преди почти десет години той беше артист на същия лейбъл, така че тази премиера сега без съмнение символизира завръщане вкъщи за хип-хоп иконата.

Всички 12 парчета в албума отговарят на заглавието му – половината на “Malice” (злоба) – с безстрашни и мрачни гангста текстове, а другата половина на “Wonderland” (Страната на чудесата), показвайки лекото сърце на Snoop и любовта му към купона.

Между продуцентите, забъркани в “Malice N Wonderland”, са хитмейкърите Теди Райли, Pharrell и Lil Jon, а като гост звезди вътре се включват The Dream, R Kelly, Brandy, Jazmine Sullivan и Soulja Boy.

Премиерният сингъл Gangsta Luv, продуциран от Трики Стюарт и The Dream, е мелодично, заразно и адски приятно парче. Видеото е режисирано от Пол Хънтър и в него Snoop се вози на задната седалка на кадилак, шофиран от The Dream и двамата минават през доста неочаквани сценарии и веселби.

“Трябваше да представя албума с част от „чудесната” му страна. Исках да се забавляваме с това парче – както в студиото, така и във видеото.” – разказва Snoop. “Това е първата премиера за Priority Records и като Творчески директор, както и като артист на лейбъла, реших, че единственото правилно нещо е да отпразнуваме новото начало с един приятен химн.”

Коментари (0)

Публикувано в на 30 октомври 2009 г.