Снимки: „Шоуто на Слави“ забавлява ВИП-персони в Night Flight

Звезди поляха Гергьовден в Night Flight

6 май се оказа паметен ден за чужденците от проекта на „Шоуто на Слави” –  „Добре дошъл в България”, които си устроиха гергьовденско пиршество в клуб Night Flight. Колоритният мексиканец  Хорацио Гонзалес и колегите му за първи път отбелязват българския  празник, без да им е дадена задача по темата, но се оказа, че нямат нужда от напътствията на Слави, за да „влязат в час”.

Борис Солтарийски се оказа  доста вещ учител. Успя да качи мексиканеца на масата  още в началото на изпълненията си и дори да  покаже как трябва да се флиртува, като  покани на сцената красива абитуриентка. Вдъхновени от  Нели Петкова и Борис Солтарийски чужденците в препълнения клуб, в който празнуваха повече от 800 гости, се радваха на особено внимание, макар и малко смутени.

За разлика от тях екс нападателят на Локомотив София – Саша Антунович, не се притесняваше  да привлича вниманието към себе си, като до сутринта  танцуваше и пееше.

Имениците Георги Марков и Георги Бачев също избраха  Night Flight, за да вдигат наздравици с приятели. Специални поздрави към тях и всички гости, сред които и Любо Ганев, отправи Краси Радков, който този път бе в ролята на боксьора Киро.

Коментари (0)

Публикувано в на 7 май 2010 г.