Снимки на Андреа – ледената кралица от Аляска! :)

Андреа – в ролята на ледена кралица в Аляска

Андреа е готова с поредния тотален хит в своя репертоар. Парчето се казва “Неблагодарен” и по всичко личи, че ще надмине успеха на “С теб да бъдем пак”, който пребори всички класации на зима 2009/2010. Певицата ще е готова с видеото до 10 май, а песента е дело на Кости и Росен Димитров.

Високобюджетният клип е сниман два дни, като ще видим фолк-звездата като ледена кралица и в роля – стил черната далия. Именно заради превъплъщенията й, на повечето моменти Андреа е без грим.

Екипът на Людмил Иларионов отново надмина себе си и този път за снимките бе използвана една от най-скъпите камери – Фантом. “От доста време исках да снимам с такава, защото определно ще бъде нещо ново в моите клипове и именно камерата успява да направи наистина добри ефекти, но ще запазя в тайна останалото, за да е изненада”, каза блондинката.

Декорите на клипа бяха специално изработени, за да наподобяват Аляска –  с няколко тона изкуствен сняг и с доста замръзваш ефект. По същото време в студиото, където се проведоха част снимките на “Неблагодарен”, се снимаше и американския филм “Конан варваринът”.

Коментари (6)

Публикувано в на 26 април 2010 г.