Снимки: как „Пайнер“ търси новите си звезди с онлайн видео и снимки

Снимки: как „Пайнер“ търси новите си звезди

Кастингът за нови звезди на „Пайнер” стартира

На 11 март 2010 година музикална компания “Пайнер” стартира нов кастинг за изпълнители, който ще продължи до края на месец май.

Кастингът ще се провежда на няколко етапа: изпълнение с оркестър, и студийно прослушване. Първият етап ще бъде всеки четвъртък от 19:30 ч. в ресторант “Приказките”, където кандидатите пеят пред жури и публика в съпровод на оркестър “Приказките”. След 4 седмици се събират одобрените за втори кръг, които отново пеят в съпровод на оркестър “Приказките”.

Графикът за всяка конкурсна вечер е следният: от 17 ч. до 19 ч. се провежда репетиция с кандидатите, от 19 ч. те се подготвят за сцената, в 19:30 ч. се тегли жребий за реда по който те ще се представят пред жури и публика, след приключване на изявите им журито прави коментар за представянето на всеки един от явилите се и определя кои от тях ще продължат в следващия кръг.

Одобрените кандидати се явяват на прослушване и в студиото на “Пайнер” в Димитровград, като датата за това се определя допълнително. Успешно представилите се и в студиото получават изпълнителски договор с музикална компания “Пайнер”.

От кастингите на “Пайнер” за млади таланти е започнала кариерата на не една и две от звездите на музикалната компания – достатъчно е да споменем имена като Галена, Райна, Мария, Борис Дали, Димана и др.

В първата конкурсна вечер се явиха 10 кандидати. По реда на жребия те бяха: Милица Йорданова от Севлиево, Живко Добрев, Квартет “Ф старс” от Пловдив, Господин Велев от Гълъбово, Нели Бонева от Харманли, Петя Петрова от Хасково, Александра Ламбрева от Димитровград, Здравко Петров от Дряново, Ралица Първанова от Червен Бряг, Николай Арсов.

Инфо и снимки: Planeta.TV

Коментари (2)

Публикувано в на 19 март 2010 г.