Снимки и интервю с Революция Z: Секс, наркотици и музика

Младите актьори в „Революция Z: Секс, наркотици и музика” и Георги Стайков гостуват в „Тази събота” и „Тази неделя” по bTV

Тази събота от 9:00 часа по bTV Лора Крумова ще представи  Били Хлапето и изпълнителите на един от най-новите хитове „Когато ти трябвам”. След допинг скандала с легендата Ланс Армстронг в студиото ще гостува най-известният български колоездач Ивайло Габровски. Какви са в реалния живот и на екрана младите актьори в „Революция Z: Секс, наркотици и музика”Никола Стоянов, Иван Тишев, Джулия Бочева и Иван Иванов, зрителите ще видят на 27 октомври от 9:00 часа в „Тази събота” по bTV. Екипът на предаването ще посети дома на пластичния хирург Николай Георгиев и съпругата му Елвира в Княжево и ще почете 20-тата годишнина от смъртта на създателя на група „Нова генерация”- Митко Воев.

В „Тази неделя” на 28 октомври зрителите на bTV ще се срещнат отблизо с тенисистката Цвета Пиронкова. Актьорът Георги Стайков  ще разкаже за новите си проекти и голямата любов. „Тази неделя” ще гостува на айдълката Маги Джанаварова, за да научиколко чифта обувки има в гардероба й. На финала на предаването Лора Крумова ще представи историята на жената, която след два инсулта и кома роди здраво бебе.

Снимки на актьори от Революция Z: Секс, наркотици и музика:

Никола Стоянов:

Иван Иванов:

Иван Тишев:

Юлия Бочева:

Георги Стайков:

Коментари (0)

Публикувано в на 27 октомври 2012 г.