Снимки: Галена Димова (вече Георгиева) е новата Мисис България!

Избраха Мисис България 2010

На снимката: победителките от ляво на дясно – Росица Стойчева, Галена Георгиева, Диана Колева, Паолина Петракиева

На 29 октомври 2010 година в столичния клуб Night Flight се проведе 12-ия финал на националния конкурс за омъжени дами „Мисис България 2010”. Журито, съставено единствено от носителки на титлата „Мисис България” през годините, избра победителките:

Мисис Балгария Свят 2010 – Галена Георгиева

Тя е от София, зодия Козирог. Има висше образование  – туризъм и приложна лингвинистика – руски и английски език. Има дъщеря на 2 години. Хобито й е да пътува. Участието и в конкурса е мечта, тъй като той съчетава в себе си освен красотата, и съхранение на семейните ценности. Девиз: „С упоритост всичко се постига.”

Елеонора Манчева (Мисис България 2006) и Галена Георгиева:

Галена Димова, която се омъжи преди около месец и сега вече носи фамилията Георгиева, на съпруга си Георги Георгиев – шеф на волейболния клуб ЦСКА, заслужено спечели титлата Мисис България 2010.

Галена Георгиева – коронясване:

След като през последните няколко години тя спечели всевъзможни титли за красота, още с появяването й на подиума бе ясно кой ще грабне една от четирите титли. Публиката и в трите й дефилета на подиума в претъпкания нощен клуб Night Flight я посрещаше с бурни аплодисменти, а журито единодушно гласува за Галена.

За никого не беше тайна, че тя ще бъде една от омъжените дами, която ще представи достойно България за пореден път на международните конкурси за красота през седващата година.

Мисис Балгария Вселена 2010 – Паолина Петракиева

Тя е от София, зодия Козирог. Има висше образование и работи като юрисконсулт. Майка е на 1- годишна дъщеря. Със съпруга си имат общи хобита – спорт и пътувания. Обича предизвикателствата. Тя не пита „ЗАЩО”,  а си казва „ЗАЩО НЕ”. Добронамерена и настроена положително към хората.

Мисис България Земя 2010 – Диана Колева

Тя е от Стара Загора, зодия Водолей, образование  – висше юридическо, международни търговски отношения. Майка на 9 годишна дъщеря. Хоби – фотография. Любим израз: „Важно е човек да знае какво иска, но по-важно е да знае как да го постигне. А най-важно в живота е здравето на семейството.”

Мисис България Европейски съюз 2010 – Росица Стойчева

Тя е от София, зодия Козирог.  Образование  – право и финансов мениджмънт. Районен съдия и асистент  по право. Любимо хоби – народни танци и пътувания.Майка на 6 -месечна дъщеря. Участва в конкурса, защото иска да покаже, че могат да се съчетаят носенето на титлата и професията. Девиз: „Аз мога”.

Четирите победителки в конкурса Мисис България 2010 – Мисис България Европейски съюз 2010 – Росица Стойчева, Мисис България Свят 2010 – Галена Георгиева, Мисис България Земя 2010 – Яна Колева и Мисис България Вселена 2010 – Паулина Петракиева

Водеща на събитието беше чаровната Маги Желязкова. Финалистките дефилираха в три кръга. В първи кръг  – с облеклата на Cesare Paciotti, а в трети – с официалните рокли на Bridal Fashion. Във втори кръг, когато дамите представиха своите семейства, бяха облечени в еднакви спортни рокли на дизайнерката Мариета Славчева. За прическите на участничките се погрижи компания Magama.

Мисис България Европейски съюз 2010 – Росица Стойчева и Екатерина Михайлова-Пецу

Всички финалистки  получиха специални награди – най-голямата селектирана до момента перла в света, както и козметика.

Мисис България Вселена 2010 – Паулина Петракиева и Капка Тодорова

12-ото издание на конкурса „Мисис България” се проведе под мотото „За чиста околна среда” в подкрепа на информационната кампания на Европейската комисия „Ти контролираш промените в климата”. Стартира и благотворителната кампания на организация „Мисис България” за подпомагане на детската клиника по изгаряния в Пирогов.

Мисис България Земя 2010 – Яна Колева и Елена Караколева

Снимки 1 и 2: Стефан Миленов – Стемил
Останалите и видео: BiNet.TV

Коментари (2)

Публикувано в на 30 октомври 2010 г.