Снимат сезон 7 на Столичани в повече, виж най-доброто от сезон 6

Изказване на отец Григорий грабва приза за най-добра реплика от шести сезон на „Столичани в повече” в интернет класацията на bTV

За безспорен победител в класацията за най-добра реплика от шести сезон на хитовия комедиен сериал „Столичани в повече” зрителите на bTV избраха думите на отец Григорий (Ненчо Илчев): „Как не ви е срам да искате пари от хората за вода, бе госпожа! Не ви ли е неудобно, то Господ тая вода я е пуснал за всички. Ако водомерите бяха от Бога, то в Библията щеше да пише „И сложиха водомери на река Йордан”. Хванат отново натясно, хитрият свещеник се опитва всячески да избяга от отговорност и от плащане на сметки, като отрича категорично да е разпломбирал водомера на църквата.

На второ място се класира изказването на Яна (Мина Маркова) към баща си (Кръстю Лафазанов): „Аз не съм близвала алкохол, а в моя клас има хора, които се борят да го отказват.” Ситуацията се разиграва в кръчмата рано сутрин, където се озовава и Яна, впрегната да се изяви като акционер, вместо да кара учебните си часове. Яна се обръща към него с тези думи, след като той категорично отказва да й поръча малка ракия.

Последно място в челната тройка заемат болезнените откровения на Йордан Лютов (Кръстю Лафазанов) към Славка (Силвия Лулчева). Разочарован и същевременно огорчен от непрестанните й лъжи, Йордан дава съвети на съпругата си как да прекара времето зад решетките пълноценно с думите: „Ама ти го използвай това време в затвора, недей спа. Георги Димитров в затвора е научил немски език”.

Любимите герои от „Столичани в повече” ще продължат да радват зрителите на bTV и през 2014г., а съвсем скоро предстоят снимките на седми сезон от сериала.

Коментари (0)

Публикувано в на 11 януари 2014 г.