Смени жената 10.05.2017 еп. 11 – Певицата Рени без съпруг

Известната и самотна майка Рени и обгрижваната съпруга Доника разменят живота си в “Смени жената” тази сряда от 21.00 часа

Тази сряда в „Смени жената” една жена, обгрижвана от своя съпруг, ще размени живота си с известна, но самотна майка. Какво може да се случи, когато една изоставена жена усети доброто мъжко отношение, което липсва в нейния живот?

Фолк легендата Рени е самотна майка, грижеща се за двете си деца – Борис и Аспарух. Определено тя не е типичната домакиня. За чистота на дома си Рени разчита на наета от нея жена. Голяма помощ в грижите за децата и дома оказва и нейната майка, с която живеят заедно. Когато няма участия през уикенда, Рени задължително е с децата си. Закон е в неделя да ходят заедно на кино. Певицата признава, че е трудно, когато една жена трябва да бъде и майка, и баща, но с подкрепата на майка й и приятелите й, тя се справя с тази ситуация.

Семейство Ризови са щастливи заедно вече 12 години. Съпругата Доника е собственик на магазин за вина от 4 години, а Пламен е търговски представител на вино. Имат едно дете – Станислав, който е на 10 години. Пламен е маниак на тема чистота, обича да готви и да пазарува. Доника печели повече пари от него и някак естествено на нея се пада да разпределя семейния бюджет и да се занимава със сметките. Семейството живее в синхрон, помагат си и се подкрепят. Всеки ден те задължително вечерят заедно, а в приготвянето на храната се редуват. В повечето случаи Доника прави закуска, а Пламен приготвя вечерята. Голяма част от времето си прекарват със сина си, но има моменти, в които имат нужда да останат сами.

Съпруга, която е свикнала на грижи и комфорт, и самотна жена, която балансира живота си между майка и работеща жена, разменят живота си в продължение на 10 дни. Ще успеят ли да се справят с различната семейна среда? Поредният вълнуващ епизод на „Смени жената“ ще се излъчи тази сряда от 21.00 часа.

Гледай видео запис от предаването онлайн – тук, тук или тук

Коментари (0)

Публикувано в на 8 май 2017 г.