Смелчаци пеят с Преслава в София – най-сладурските снимки!

Преслава на лов за таланти в „Ориент 33”

Звездата на музикална компания Пайнер превърна последната си изява в  популярния столичен фолк клуб „Ориент 33” в кастинг за нови изпълнители.

Десетки ентусиасти за слава се включиха в напреварата и застанаха пред микрофона, за да изпълнят едни от най-известните хитове на певицата. Някои от тях дори имаха честта да пеят на живо с нея в дует.

Носителката на четири титли “Певица на годината”  бе впечатлена от певческите умения на кандидатите и похвали всички до един. Безспорен  фаворит на Преслава в своеобразното състезание се оказа спортист, който шашна фолк дивата с музикалните си заложби. Изпълнителката се качи зад пулта при диджея и поздрави лично победителя с песента ”Дишай”.

Пред екипа на  „Ориент 33”  Преслава сподели и за последните си впечатления от Лондон, където изнесла концерт през уикенда.   Българската общност във Великобритания я посрещнала подобаващо, като дошли хиляди българи от всички краища на Англия.

Въпреки краткия си престой на Острова,  Преслава намерила няколко часа за любимия си шопинг-тур в модните бутици по “Бонд стрийт”.

Коментари (0)

Публикувано в на 12 октомври 2010 г.