Слушай БГ Радио, ENERGY и Радио 1 с iPhone, Ipad и IPod Touch!


БГ РАДИО, ЕNERGY и РАДИО 1 – първи с приложения за iPhone!

Най-голямата радиогрупа в България – първа и в дигиталните технологиите!

Във време, в което най-добрият ви приятел е мобилният ви телефон, а виртуалният бар за срещи с приятели и запознанства e Facebook страницата ви, БГ РАДИО, ENERGY и РАДИО 1 – водещи радиостанции от групата на Communicorp Group, за пореден път доказват, че са в крак с технологиите и правят преживяването и музикално!

Любимото ви радио е вече винаги с вас, където и да се намирате – в България, а и в чужбина!

БГ РАДИО, ENERGY и РАДИО 1 са първите български радиoстанции, които пускат приложения, специално предназначени за iPhone, Ipad и IPod Touch.

Единственото, което потребителите трябва да направят, е да посетят онлайн магазина: http://itunes.apple.com/ и да си свалят напълно безплатно желаното от тях приложение.

След като го инсталират на мобилното си устройство, слушателите на БГ РАДИО, ENERGY и РАДИО 1 ще имат постоянен достъп до музиката и програмата на любимото си радио всеки път, когато са онлайн, независимо дали с Wi-Fi или 3G връзка.

Всеки, инсталирал приложението, освен да слуша какво звучи в ефир, ще може и да следи сайтовете и facebook страниците на радиостанциите и да участва в движение в игрите и промоциите, които текат в момента.

С иновативния софтуеър българската музика по БГ РАДИО, любимите ви песни от 90-те по радио ENERGY и класическите хитове по РАДИО 1 ще бъдат винаги с вас, където и да се намирате!

До седмица приложенията ще бъдат достъпни и за Nokia, и Android смарт телефони.

Приложенията може да се свалят от тук:

http://itunes.apple.com/bg/app/radio-energy-nrj-bulgaria/id400663470

http://itunes.apple.com/bg/app/bg-radio-bulgaria/id400660559?mt=8

http://itunes.apple.com/bg/app/radio-1-bulgaria/id400664254?mt=8

Коментари (0)

Публикувано в на 12 ноември 2010 г.