Слушателите на „Витоша“ забременяха ин витро, ред е на N-Joy!

Слушай радио, за да забременееш – май това трябва да се превърне в лого на българския ефир!

Само ден, след като от Радио Витоша се похвалиха с колосалните успехи на тяхната ин витро кампания – http://slusham.com/31316, случайно или не („Няма нищо случайно на този свят“), и от Радио N-Joy им хрумна доста „оригинална идея“! Естествено, в този случай – колкото повече се помага по проблема, толкова по-добре!

Какво разпространиха от „щаба“ на радиото:

„Имам шанс да се родя”

Започва национална кампания на радио NJOY и Медицински център по репродуктивна медицина и оплождане ин витро „София“

На 20 април в ефира на радио NJOY стартира национална, социална кампания „Имам шанс да се родя”, която има за цел да информира слушателите за всичко свързано с ин витро процедурата, ранната менопауза и останалите проблеми около забременяването.

Консултант по всички въпроси, част от които ще бъдат теми в специализирана рубрика, обособена в сутрешното шоу на радио NJOY, ще бъде доктор Владимиров от Медицински център по репродуктивна медицина и оплождане ин витро „София“.

В продължение на шест седмици д-р Владимиров и „Сутрешният екипаж на радио NJOY” ще се обсъждат предпоставките и възможностите за зачеване ин витро и ще коментират мнения на слушателите от специално изградения за кампанията микросайт.

Идеята на тази кампания е, посредством професионализма и опита на лекарите от Медицински център по репродуктивна медицина и оплождане ин витро „София“ и ефира на радио NJOY, да се постави началото на една социално отговорна инициатива за компетентно здравно информиране на българската жена за проблемите, до които може да доведе липсата на информация.

В края на съвместната кампания, радио N-JOY и Медицински център по репродуктивна медицина и оплождане ин витро „София“ ще изберат една жена, взела участие във форума на националната кампания „Имам шанс да се родя” и след прецизно диагностициране на проблема за ненастъпване на бременност, ще й дадат възможност за безплатна ин витро процедура при д-р Владимиров.

Подробности на: www.njoybg.com и всеки вторник между 9 и 10 ч в ефира на радио N-JOY.

Слушай радио N-Joy сега… ще се родиш! 😉 radio-tv.slusham.com/links.php?id=2093

Коментари (0)

Публикувано в на 20 април 2010 г.