Слушатели се потят от загадките на Magic FM – не стига, че е лято!

Разкрити са и последните три „Тайни гласове на Magic FM“

Харизматичните гласове на Мария Сапунджиева, Кристина Димитрова и Тони Димитрова затрудниха най-много участниците в играта „Тайните гласове на Magic FM“. Повече от три седмици слушателите на най-музикалното сутрешно шоу събираха жокери, правеха неуспешни догадки, но не се отказваха.

Третият и последен победител в стартиралата на 10 май игра „Тайните гласове на Magic FM“ се казва Маргарита Димитрова. Тя записа името си до тези на Магделина Герова и Йорданка Иванова, които назоваха правилно първите две тройки тайни гласове. И трите достойни победителки са от София, и трите ще се радват на уикенд за двама в луксозен СПА хотел като награда за положените усилия и постигнатия успех.

Подпомогната от своята полезна половинка Стоил Чаушев, Маргарита уверено назова имената на Мария Сапунджиева, Кристина Димитрова и Тони Димитрова и така затвори за участие една от най-оспорваните и трудни игри в ефира на сутрешното шоу „На закуска с Даниел“.

За всички слушатели любимото радио е подготвило нови, летни предизвикателства и възможности за чудесни награди.

За „Тайните гласове на Magic FM“:

Играта „Тайните гласове на Magic FM“ стартира на 10 май. В нея български звезди анонсираха промените в медията, а задачата пред внимателните слушатели беше да познаят чии гласове стоят зад краткото послание „Радио Атлантик е вече Magic FM – Soft Music“.

Трите тройки „Тайни Гласове на Magic FM“ бяха: Асен Блатечки, Лара Береану и Алфредо Торес (разкрити на 25 май от Магделина Герова), Мира Добрева, Астор и Елица Тодорова (разкрити на 10 юни от Йорданка Иванова) и Мария Сапунджиева, Кристина Димитрова и Тони Димитрова  (разкрити на 1 юли от Маргарита Димитрова).

Виж секцията на „мЕгичното” радио в Slusham.com

Коментари (0)

Публикувано в на 1 юли 2010 г.