Слушаш БГ Радио и си на бонус: дузина звезди и награди в ефира! с онлайн видео и снимки

Слушаш БГ Радио и си на бонус: дузина звезди и награди в ефира!

Акцентите на БГ РАДИО тази седмица…

И тази седмица в Стартер Симо и Богдана канят на гости популярни имена от българската музика и шоубизнес. В следващите няколко дни на Пет въпроса ще отговорят Мира Добрева, Десо от Мастило, Белослава и Шкумбата. Сряда по БГ РАДИО е денят на Белослава, защото тогава в Стартер певицата ще представи най-новата си песен Цвете за теб, създадена специално за кампанията за борба с рака на маточната шийка.

Тази седмица на Гери гостува един от най-любимите артисти на България Тодор Колев. В предаването На път за вкъщи с Гери той ще разкаже подробности за престоящия си концерт и ще забавлява слушателите с абсурдни  ситуации, в които известността го е въвличала. В Играта с лъжата  водещата ще се опита да излъже слушателите с неверни твърдения за популярни български личности. Онези, който успеят да я разобличат, ще спечелят двойна покана за концерта на Георги Христов.

В предаването Любимец 13 ще чуете екслузивно интервю на Наско с френската певица, родена в България Силви Вартан, която ще изнесе втори концерт в България на 28 октомври, а БГ РАДИО е медиен партньор на събитието.

Чуй Орлин Павлов в „Стартер“ миналата седмица:

Коментари (0)

Публикувано в на 13 октомври 2009 г.