Слушаме Олимпиадата само по БНР

БНР – с изключителни права да отразява  Олимпийските игри

БНР притежава  изключителните права да предава Олимпийските игри в Лондон,  които ще се проведат от  27 юли – 12 август, а пратениците на Българското национално радио  ще се включват по всяко време пряко по програма „Хоризонт“, за да информират за спортните събития, постижения и новини.

Четирима пратеници на БНР ще отразяват Летните олимпийски игри  – Светослав Костов, Теодор Черешев, Ивайло Герчев и Илиян Христов, които ще отпътуват на 26 юли за английската столица. В духа на традицията от Сидни преди 12 години, Атина преди 8 и Пекин пред 4,  радио тимът няма да  пропусне нито един старт на български спортист в олимпийската надпревара. Слушателите на БНР ще имат привилегията да  чуят  всички български спортисти и техните треньори, които ще се опитат да зарадват феновете на спорта в България.

Всеки ден от понеделник до събота от 11 до 12 часа в извънредното „Олимпийско студио“, а от понеделник до петък в предаването „На финала“ – от 18 до 19 часа, в дните на Олимпиадата, е предвидено да бъдат излъчвани репортажи, интервюта и коментари “на живо “  от Лондон.

Подробна информация за Олимпийските игри очаквайте също в  блоковите предавания „Спорт и музика“ – всяка събота следобед, и в „Хоризонт за вас“ – в неделните следобеди.

Коментари (0)

Публикувано в на 24 юли 2012 г.