Slusham.com позна: Радио Атлантик става Magic FM!

С тази разлика, че го „надушихме“ прекалено рано – на датата, на която очаквахме промяната, от радиото просто издадоха тайната!

Прес съобщение за предстоящи промени в ефира на Радио Атлантик

Радио Атлантик послуша своите слушатели и ще се промени

●      Кампанията „Радио 2010“ на Радио Атлантик събра мненията и препоръките на слушателите за това какво трябва да бъде Радиото на 2010 г.

●      Лайънъл Ричи, Брайън Адамс и Куин са тримата най-любими изпълнители/групи на аудиторията на Атлантик

●      Радио Атлантик се променя и скоро ще бъде Magic FM

В специална уеб анкета радиостанцията с „нежната музика, която те кара да се чувстваш добре“ събра мненията и препоръките на слушателите си за това как да звучи според техните желанията.

Изненадващо е единомислието в желанията на мнозинството слушатели: повече музика и интересни игри.

Любопитни подробности за музикалния вкус на слушателите донесоха въпросите за любим изпълнител/група и любима песен. Лайънъл Ричи, Брайън Адамс и Куин са любимците на аудиторията, а песните „I Will Not Die“ на Ингрид Кап, „I Will Always Love You“ на Уитни Хюстън и „Time To Say Goodbye“ на Сара Брайтън и Андреа Бочели са безспорни фаворити.

Всичко научено от отговорите на 14-те въпроса ще помогне на екипа на Радиото да добави истинска „магия“ в ефира на България. Подкрепата на слушателите е допълнителен стимул за замисляните от известно време промени в медията. Затова Радио Атлантик се променя и скоро ще бъде Magic FM.

Според изпълнителния директор на SBS/ProSiebenSat.1 Живко Калотов: „Плановете на  ProSiebenSat.1 са да се развиват брандовете в България. Magic FM е международен бранд, който се радва на одобрението на слушателска аудитория, близка до тази на Атлантик. Брандът е особено успешен в съседна Румъния.“

С участието си в кампанията Радио 2010 Ралица Костадинова от София  спечели обещания подарък – 26-инчов LCD телевизор Sony.

Слушай „Атлантик”/Magic FM сега: radio-tv.slusham.com/links.php?id=399

Ето как познахме, че „Атлантик“ става Magic FM: http://slusham.com/30137

Коментари (1)

Публикувано в на 19 април 2010 г.