След Райна, и Теодора се запали по танците – това й е спортът! с онлайн видео и снимки

След Райна, и Теодора се запали по танците – това й е спортът!

Теодора не пази диети, но балетът я спасява!

При последната си изява в столичния поп фолк клуб Ориент 33 звездата на Diapason Records изненада публиката, демонстрирайки не само гласови, но и завидни танцувални умения.

Теодора впечатли феновете си както с шармантния си тоалет, така и с уникална хореография, на фона на която изпя най-новите песни от последния си албум  – „Моят номер”, който дни преди това излезе на пазара.

Оказа се, че талантливата изпълнителка има нова страст и за това е задобряла в танците.

Теодора до толкова се е прехласнала по модерния балет, че тренира по няколко часа седмично. Певицата усвоява нови движения и стъпки с момичетата от балет „Фиоре”, с които често се явява по концерти и участия.

Това не е първият контакт на изпълнителката с професионалните танци. Когато започва кариерата в музикална компания Diapason Records, две години Теодора е посещавала специална школа по танци, музика и актьорско майсторство. След кратка пауза, певицата отново преоткрива любовта си към танца.

Изпълнителката сподели пред екипа на Ориент 33, че предпочита модерния балет пред фитнеса, защото има полза от него, когато излезе на сцената.

„Мисля, че съм с добра физика и не се нуждая от силови тренировки и диети.” – допълва още Теодора.

Коментари (0)

Публикувано в на 12 ноември 2010 г.