След много подготовки: задава се новата група „Сахара“ с онлайн видео и снимки

След много подготовки: задава се новата група „Сахара“

Музикалният квартет, за който неотдавна ви информирахме, се редуцира в трио поради несходство между гласовете на девойките.

Продуцентите им от Жокер Медиа дълго умуваха как да ги кръстят, дори организираха конкурс за име, но в крайна сметка се спряха на Сахара.

„Името е горещо, предизвикателно и секси, каквито са и Ивелина, Нина и Боряна и смятаме, че им подхожда”, споделя президентът на Жокер Медиа – Лияна Мелик – Пашаева.

Специално за първата си фотосесия трите момичета „отскочиха” до пустинята Сахара. За визията им продуцентите им се довериха на вещите ръце на Жоро Петков.

Избрани чрез специален кастинг сред няколкостотин участнички, момичетата упорито се трудят върху първите си песни и записват при Влади Графа и Мага.

Ивелина, Нина и Боряна вече подготвят и клубния си репертоар, след като собственици на клубове проявиха интерес за техни участия.

Екип от професионалисти и музикални педагози няколко месеца работи с момичетата, а продуцентите им от Жокер Медиа съобщиха, че вече са им записали часове при нашумелите хореографи Петя и Сашка.

Десислав Данчев – Десо – китаристът на група Мастило, е техен музикален мениджър.

За момичетата бе изработена специална фитнес програма, а диетолози следят изкъсо какво си хапват.

Очаквайте първия сингъл на Сахара през септември.

Коментари (2)

Публикувано в на 8 август 2008 г.