След куп награди Brit: Катрин Дженкинс издава „Believe“ (+ВИДЕО)

Katherine Jenkins – Believe

Katherine Jenkins – невероятното музикално откритие на Великобритания!

Едва на 29 години, Katherine Jenkins вече има зад гърба си 5 номер едно албума, продадени в над 3 милиона копия в световен мащаб, както и няколко награди Brit.

Талантливата изпълнителка е готова с нов музикален проект – седмият й студиен албум, озаглавен Believe. Продуциран от легендарния David Foster (работил с имена като Michael Buble и Whitney Houston), той събира в себе си световно известни хитове като „Who Wants To Live Forever” на Queen, „La Vie En Rose” на Edith Piaf и „Bring Me To Life” на Evanescence.

След като завършва образованието си в Royal Academy Of Music във Великобритания, Katherine Jenkins се прочува в цялото кралство благодарение на многобройните си изяви на значими културни прояви. С прекрасния си глас и естествен чар тя се насочва първоначално към класическата музика, а британската преса е във възторг от албумите й и я обсипва със суперлативи.

Опирайки се на безспорните си музикални успехи досега, с последния си проект Katherinе отправя предизвикателство едновременно към себе си и към своите фенове. Започвайки работа върху албума си Believe, изпълнителката се стреми да надмине себе си. За тази цел тя избира David Foster за свой продуцент и заминава за няколко седмици в Лос Анджелис, за да работи с него върху парчетата. За разлика от досегашните й албуми, в този превес взимат новите интерпретации на известни поп песни за сметка на по-малко класически изпълнения. Това придава на новия музикален проект една особена искра, дължаща се на новото и различното в него.

По свой собствен и неповторим начин изпълнителката обединява готик рок парчета („Bring Me To Life”), класически хитове („La Califfa”) и едно от най-известните реге заглавия („No Woman No Cry”). Свързващото звено на тази на пръв поглед толкова разнородна музика е нейният въздействащ глас.

Не само велики песни, но и велики имена присъстват в седмия студиен албум на Katherine: в „Ancora Non Sai” с цигулката се изявява Andre Rieu, а в написания от David Foster едноименен дует „Believe”, британската изпълнителка пее заедно със световноизвестния Andrea Bocelli.

Албумът Believe на Katherine Jenkins е на българския музикален пазар от Орфей Мюзик, изключителен лицензиант на Warner Music International.

Tracklisting:

1. Till There Was You
2. Bring Me To Life
3. Angel
4. I Believe (with Andrea Bocelli)
5. Fear Of Falling
6. The Godfather Theme
7. Ancora Non Sai (with violinist Andre Rieu)
8. No Woman, No Cry (with Cody Carey)
9. La Vie En Rose
10. La Califfa (with Chris Botti)
11. Who Wants To Live Forever
12. Se Si Perde Un Amore

Виж взривяващата интерпретация на Bring Me To Life:

Коментари (0)

Публикувано в на 14 април 2010 г.