След хакерска атака, Радио MIX BG се завръща по-силно от всякога!!

РАДИО MIX BG СЪОБЩАВА!!!!

След доста солидна хакерска атака при която бяха изтрити и дори преместени всичките ни сайтове mixbg.net,  pleven.mixbg.net,   folk.mixbg.net  и teteven.mixbg.net, успяхме да ги възтановим къде изцяло, къде частично. Дотук с оплакванията, сега същественото.

Знаете, че не обичаме да се хвалим. Но бихме желали да представим на нашите слушатели и посетители на сайта обновения ни централен сайт  www.mixbg.net.

За разлика от предишният, които беше на около 6 години, тук вече има доста по-интересни неща.

Спорт, новини от света, България, светски и много други интересни и най-вече полезни информационни блокове.

Нашите слушатели ще имат възможност да пишат в обновен форум. Да гледат директно филми от сайта. Да слушат общо четирите ни радиостанции или да отидат до всички регионални сайтове за по-подробна информация.

Тук потребителите ще могат да предлагат и качват сами новините, които ги интересуват. Да добавят своите БЕЗПЛАТНИ граждански обяви. Да се свържат директно с оператор за да поръчат песен или да попитат за такава, предаване или сами да чатят онлайн в директен чат.

Да се информират за сметките си за ток, вода, парно, данъци, както и за всички автобусни,влакови и авиационни дестинации от и към България.

В сайта са добавени още доста интересни възможности за отмора и развлечение – секция с флаш игри, информация за валутните пазари, целогодишен календар на събитията и празниците в страната.

Има и още: Информация за световното по футбол. Можете да намерите адрес в някой от градовете у нас. Да намерите  приятел или приятелка. Всичко това вече в обновеният сайт на радио „МИКС” БГ.

Пожелаваме Ви приятни минути с нашата програма. Екип Радио „МИКС” БГ

Коментари (1)

Публикувано в на 5 юли 2010 г.