След две години работа: Ирина Флорин издава нов албум

Ирина Флорин се превъплати в копринена жена

Новият й сингъл ще е част от албума, който излиза в края на май

„Копринена жена” е новият сингъл на Ирина Флорин, който ще бъде включен в предстоящия й албум, чиято дългоочаквана поява на музикалния пазар ще е в края на май. Песента е със запомнящо се електро – поп брит звучене и е плод на съвместната работа с Момчил Колев – автор на музиката, Георги Георгиев от „Остава” (аранжименти) и по текст на журналистката Биляна Димова. „Самото парче пък е инспирирано от романа „Коприна” на  Алесандро Барико, в сюжетната линия на който стои една неподправена любовна история”, разкрива изпълнителката.

За пръв път феновете на певицата имаха възможност да се докоснат до света на Копринената жена на церемонията по раздаването на тазгодишните музикални награди на БГ радио на 25 април в зала 1 на НДК.  Броени дни след събитието песента се завъртя ексклузивно в ефира на БГ радио.

Копринена жена” ще е заглавието и на предстоящия албум на Ирина Флорин, по чиито записи певицата работи от април 2008 г. Представянето му пред публика ще е с голям концерт, чиито дата и място засега се пазят в тайна. А иначе „Копринена жена” ще поднесе на почитателите на красивата българска музика 8 оригинални песни и два ремикса.

Коментари (0)

Публикувано в на 10 май 2010 г.