След bTV, и Нова си навлече омраза в Интернет с онлайн видео и снимки

След bTV, и Нова си навлече омраза в Интернет

Очевидно обременени от лятната липса на новини, от Нова ТВ измайсториха репортаж, в който си вкарват брилянтен автогол. Докато bTV бяха „издънени“ от външни продуценти („Господари на ефира“), обвинили медията в цензура, Нова ТВ сами си навличат чувала на главата.

„Нахалният“, както го определят в интернет, репортер на Нова ТВ Живко Константинов застава до президентството и започва да дебне за неправилно пресичащи пешеходци. Той заснема полицай, който не глобява същите нарушители.

След репортерската забележка към господин полицай, униформеният започна да изпълнява стриктно задълженията си, а нарушителите вървяха като в редичка. И докато репортерът пърха доволно напред-назад и ги разпитва „Имате ли излишни 20 лева?“ (толкова е глобата за неправилно пресичане), пада и първата жертва. Това е не особено добре облечен, но примирен човечец, на когото му взимат парите за храна за няколко дни (вероятно), благодарение на НОВА ТВ.

Съответният клип с шокиращия репортаж влезе в „Топ 20 най-гледани клипове“ на видео портала VBOX7, а доста от потребителите нареждат Нова ТВ до bTV в омразата и неприязнеността си. Очевидно от Нова ТВ имат нужда от основен урок що е то масмедия, и като такава дали телевизията трябва да обслужва масите, или да върви срещу тях.

Част от „радостните“ коментари във видео портала VBOX7:

„А вие НОВА ТВ – нещастници, не стига че българина е толкова измършавял – ще му помагате в това да го глобяват..“

„И какво? Взеха му на човечеца 20 лева..голям репортаж, нямам думи…ама за всичко по – голямо си слагат чувалите на главите и нито чули, нито разбрали…продажни медии..!“

„К*р за НОВА ТВ и за БТВ !“

„НОВА ТВ са една мръсна корумпирана телевизия !“ и т.н.

Вижте сами клипа и коментарите под него: https://vbox7.com/play:9789bd404c

Коментари (0)

Публикувано в на 27 юли 2012 г.