След 11 години брак – една раздяла, две коренно различни версии

В първата история в съботното издание на „Море от любов” на 26 ноември ще се запознаете с Емил и Галина от Пазарджик. Любовта им пламва в интернет, но година по-късно жената смята отношенията им за изчерпани. Емил обаче е на друго мнение. Затова и се обърна към екипа. Заедно ще проследим и развръзката в отношенията им.

След това ще се срещнем с Мария и Борислав от Асеновград. Години наред Мария е жестоко малтретирана – психически и физически, както от своята свекърва, така и от съпруга си Борислав. След всичко преживяно, жива ли е все още любовта, ще разберем заедно, надниквайки в отношенията им към днешна дата.

И за финал ще се запознаем с Ивайло (на снимката) и Галина от Пловдив. „Море от любов“ бе потърсено от Ивайло, объркан от непоклатимата увереност на съпругата си, която е решена след 11 години брак да сложи окончателен край на отношенията им. За сетен път се сблъскваме с парадокса една история да има две абсолютно противоположни и тотално различни интерпретации. Затова ще видим един разказ в три части, където ще станем свидетели на позицията на едната страна, след това – на другата и накрая – на развръзката.

Не пропускайте и тази събота от 18 ч. по bTV.

Гледай видео запис от предаването онлайн

Коментари (0)

Публикувано в на 26 ноември 2011 г.