Слави Трифонов живее в имение в село Кладница

Слави Трифонов се е настанил в помпозно имение в пернишкото село Кладница. То е строено по поръчка за него от предприемачите и негови приятели – баща и син Добри и Слави Добреви.

Съседи на Дългия от пернишкия жилищен комплекс за тузари „Делта хилс” издадоха, че именития водещ на едноименното шоу по Би Ти Ви вече обитава резиденцията си, която смайва даже привикналите към 5-звездния начин на живот, пише „Уикенд“.

В огромния двор на новопостроеното имение продължават да текат довършителни строителни работи, но Трифонов явно е нямал търпение да се нанесе в къщата си.

Имотът на Слави Трифонов е без аналог в България. По груби изчисления водещият е инвестирал около 5 милиона лева в резиденцията си. Къщата е със застроена площ от близо 1 200 квадратни метра, разполага със собствен киносалон и с външен басейн, който се отоплява от мощни соларни батерии. Строителните материали са изцяло внос от Германия.

Дворът на Трифонов е огромен – над 4 декара, а гледката от имението му била наистина смайваща – разкривала се в цялата си красота и величие планина Витоша. Барбекю, модерен фитнес салон, зелени площи и много дървета и редки растителни видове намират своето място в просторния двор на Трифонов, описват не без завист резиденцията на Слави негови съседи.

Инфо: Вестник Марица

Коментари (0)

Публикувано в на 6 ноември 2017 г.