Слави Трифонов в bTV Новините, Преслава в „Гласът на България“! с онлайн видео и снимки

Слави Трифонов в bTV Новините, Преслава в „Гласът на България“!

Преслава с изненада на сцената на „Гласът на България” в понеделник, 12 септември

Една от най-обичаните фолк изпълнителки у нас – Преслава, ще бъде специален гост в „Гласът на България” на 12 септември (понеделник) в 20:00 часа по bTV. Тя ще участва в голяма изненада за зрителите, която ще покаже на какво е способна любовта към музиката.

В предстоящия концерт на живо зрителите ще видят своите любимци от отборите на Ивана и Миро. Заедно с музикантите от „Берковската духова музика” десетте таланта ще се борят да запазят мястото си в „Гласът на България” и да не попаднат сред отпадналите след елиминациите.

Досега след драматични елиминации в първия концерт на живо отпаднаха Радина Атанасова и Виктория Гюрова от отборите на Ивана и Миро. Във второто издание на живите изпълнения един срещу друг се изправиха Цветана Дичева и Стелияна Христова от отбора на Марияна Попова и Боян Михайлов и Рафаела Косева от тима на Кирил Маричков. Въпреки изключително тежкия избор, пред който бяха поставени,  треньорите дадоха шанс на Стелияна и Рафаела да докажат възможностите и потенциала си да станат младите звезди на България. Чрез гласуването в сайта на предаването и вота чрез SMS, феновете на хитовото музикално шоу категорично заявиха кои са техните любимци до този момент.

Междувременно в сайта glasatnabulgaria.bg интернет потребителите могат да спечелят микрофон от шоуто като зададат интересен въпрос към участниците. Най-атрактивните зрителски запитвания ще получат отговор от претендентите за вокална слава в паралелното излъчване в сайта на предаването.

Какви други изненади очакват феновете на „Гласът на България”, зрителите ще разберат в понеделник вечер в bTV Новините от 19.00 часа лично от изпълнителния продуцент на хитовото шоу Слави Трифонов.

Видео запис от предаването ще откриете тук.

Коментари (0)

Публикувано в на 12 септември 2011 г.