Слави стресира мераклии за „Гласът на България“? с онлайн видео и снимки

Слави стресира мераклии за „Гласът на България“?

Шокиращи разкрития от репликите на Слави в кастингите за „Гласът на България“ плъзнаха в интернет. Както знаем от изявите му в сродни риалитита досега, „дългучът“ от Плевен не си поплюва и казва „право куме в очи“ всичко, което му е на ума и на сърцето.

Агенция БЛИЦ и сайът ZaPernik разказват историята на невинната Александра, явила се с фолклорна песен.

„Какво си дошла тук с тези черни дрехи на тази жега? Дай да те видим какво можеш да пееш; и без Адел, че ми писна да ги слушам тези песни“. Така се обърнал към 13-годишната Александра водещият Слави Трифонов по време на кастингите за „Гласът на България“, оплакала се майката на детето на съседи в Перник, твърдят двете издания.

Стотици желаещи се явили на кастингите, но водещият стресирал половината и направо ги отказвал, споделят потърпевши.

Така 13-годишната Александра от Перник се явила в Благоевград с народно пеене, а гологлавият водещ я скастрил, че от извивките й го заболяла главата. Детето било много разстроено, разказвала майка му в Перник, пише в ZaPernik.com и Blitz.bg. Тя смята, че Слави се държал невъзпитано и не бива да постъпва така, а от поведението му останали обидени много кандидати.

Според нейния разказ Трифонов непрекъснато подхвърлял: „и ти ли искаш да ставаш чалга звезда“, „ако любимата ти певица е Андреа, по-добре изобщо не пей“, но особено критичен бил към кандидати, дръзнали да представят негови песни. „Да си ме чул да пея така?“, скръцнал той на младеж от Кюстендил.

Маестрото Евгени Димитров пък се опитвал да се държи по-сдържано и спокойно и успокоявал кандидатите.

Коментари (0)

Публикувано в на 11 юли 2012 г.