Слави „колегиално“ за Папараци: Вещици!

Слави Трифонов ухапа Венета Райкова, въпреки че само преди няколко дни водещата на „Папараци” обяви, че се развежда и явно преживява тежък момент в личния си живот.

Той сравни последното й предаване, в което гости бяха едновременно няколко известни българки като Ася Капчикова, Антония Петрова, Златка Райкова и т.н с вещерско сборище. Думите му бяха посрещнати със смях и ръкопляскания както от гостите в студиото, така и от музикантите от „Ку-ку бенд”.

„В неделя започнах да гледам по Би Ти Ви екшън „Последния ловец на вещици“ с Вин Дизел. Аз го харесвам, викам си що да не го гледам. Ще ви разкрия каква е фабулата. Сред нас все още живеят вещици, зли същества, със свръхспособности. В продължение на векове с тях да се борили цели армии от ловци на вещици, включително и героят на Вин Дизел – Колдър. В един момент от филма, Колдър бе попитан от едно момче дали ще има вещерски съвет. Тук не издържах и приключих на Би Ти Ви.

И какво да видя – вещерският съвет вече бе започнал в „Папараци“. На една маса се бяха събрали Венета Райкова, Кали, Алисия, Златка Райкова, Соня Колтуклиева, Ася Капчикова и Антония Петрова – вещерския съвет! Заседават и една през друга обсъждат миналата година, заклинания и така…“, коментира „тайната вечеря“ Слави.

Гледай видео запис от конкретното предаване онлайн

По инфо на Hotnews.bg и Bradva.bg

Коментари (0)

Публикувано в на 12 януари 2018 г.