Славеят Славена прославя първия си албум в „Романтика топ 10“

Славена представя дебютния си албум в „Романтика Топ 10”

Славена ще гостува в предаването „Романтика Топ 10” по Радио Романтика на 23.04 (петък) от 17.00 часа. Талантливата изпълнителка на Diapason Records ще представи своя дебютен албум „Отблизо” и ще разкрие всички интересни подробности около създаването му.

Чаровната Славена работи почти две години по селекцията и записването на песните на първия си албум. В него са включени 14 песни – половината, от които досега не са издавани. Освен познатите вече „Колко лоша бях” и „Нашата песен” слушателите ще имат възможност да се насладят на част от новите парчета на атрактивната изпълнителка.

Сред непознатите до момента проекти е и дуетът на Славена с получилия две отличия за Дебют на 2009-а Dillan. Как се е родила идеята да създадат обща песен и дали между тях има и нещо повече от приятелство и колегиално уважение, ще разберете от самата нея.

Пред водещия Димитър Геновски певицата с най-пламенния глас в поп-фолка ще разкаже какво е усещането да сбъдне една толкова бленувана за нея мечта – да реализира дебютния си албум, както и какво й предстои занапред.

Слушайте Славена в „Романтика Топ 10” по Радио Романтика на 23.04 (петък) от 17.00 часа. Ако изпуснете премиерата на предаването, можете да чуете повторението на 25.04 (неделя) от 11.00 часа.

Виж новия албум на Славена, чуй хитовите песни: http://slusham.com/31515

Коментари (0)

Публикувано в на 22 април 2010 г.