Славена запя „Нашата песен“ – и иска да ти влезе под кожата! (аудио)

Славена и нашата песен… а вашата?

Славена, която скоро ще бъде напълно готова с дебютния си албум, атакува с нов сингъл, носещ името „Нашата песен”. Русата изкусителка на Diapason Records го представи за първи път на церемонията по случай връчването на Третите годишни награди на Фен ТВ.

След успеха на „Колко лоша бях” певицата е готова с новото си парче по музика на популярния гръцки композитор Кирякос Пападопулос, който твори за най-големите звезди в южната ни съседка. Аранжиментът е дело на Даниел Ганев, а текстът – на Диян Георгиев.

Певицата с най-чувствения глас веднага харесала музиката, но не крие, че е особено възхитена от текста на парчето. „Много ми допада, защото разказва за песен, която напомня за голямата любов. Мисля си, че както самата аз, така и всеки човек си има такова парче, което му навява асоциации и спомени за любим човек. Надявам се „Нашата песен” да стане „наша” за много хора”.”, сподели атрактивната блондинка.

„Нашата песен”, разбира се, ще бъде включена в дебютния албум на Славена, който ще се появи до месец на музикалния пазар. В него, освен другите й издавани парчета, ще има и доста нови, които досега не са представяни.

„Нашата песен”
музика: Кирякос Пападопулос, текст: Диян Георгиев, аранж.: Даниел Ганев

Коментари (0)

Публикувано в на 14 април 2010 г.