Слънчасали с циничен сериал по bTV – снимки и видео

Матю Пери завладява ефира на bTV в премиерния за България сериал „Слънчасали” – от 26 октомври по bTV

Звездата от „Приятели” Матю Пери ще се завърне в ефира на bTV в премиерния за България сериал „Слънчасали” от 26 октомври, всяка делнична вечер от 23:30 часа. В поредицата Пери е мениджър на „Слънчевия център” в Сан Диего. Работното място на Бен Донован (Матю Пери) е огромна зала за събития, в която всеки ден е различно щур и прелива от странни заявки и причудливи случки. Календарът със заетостта на залата изобилства от събития като шоу от смърфове на лед и женски футбол по бельо.

Освен причудливите мероприятия, които се случват в „Слънчевия център”, Донован има проблеми с нарцистичната собственичка на мястото – Кристал (Алисън Джани), и края на „връзката без обвързване” с маркетинг директора Алис (Андреа Андрес). Кристъл нарежда на Бен да намери работа за отчуждения й син Роман (Нейт Торанс). През това време пред очите на Донован Алис започва да пренасочва романтичните си чувства към бившата звезда от NBA Алонсо (Джеймс Лезур).

Забавните моменти и цинично чувство за хумор на Матю Пери ще забавляват зрителите на bTV от 26 октомври всяка делнична вечер от 23:30 часа.

Галерия от сериала:

Гледай видео анонс онлайн

Коментари (0)

Публикувано в на 25 октомври 2012 г.