„Сладки Избори 2011″ в Бургас (видео) – и Бойко Борисов гледа!

И премиерът се забавлява със „сладките избори“ на „Комиците“

Министър-председателят Бойко Борисов беше специален гост на „Комиците“ в Бургас, където бе поредната спирка от „Сладки Избори 2011“ – турнето на „Комиците”, „Столичани в повече”, Веси Бонева, Графа и Акага. Премиерът бе посрещнат с бурни аплодисменти от близо 3000 души, заели местата си в препълнения летен театър и изгледа цялото шоу, съобщава bTV.

Малко преди края на спектакъла, на сцената се появи още един Бойко Борисов, но изигран от Любо Нейков. Актьорът предложи на истинския премиер начин, по който едновременно да проведе изборите и да напълни хазната – а именно, гласуването да става с SMS на цена 7.20 с ДДС. След края на шоуто премиерът дълго раздаваше автографи с усмивка и се снимаше с всички желаещи.

Сред специалните гости на спектакъла бяха още кметът на Бургас Димитър Николов, треньорът на ФК „Черноморец” – Димитър Димитров-Херо, както и абсолютната любимка на местната публика – Тони Димитрова, която изпя специално за зрителите в Бургас своята най-нова песен.

За кмет на село Извор в сериала „Столичани в повече“ пък отново бе избран Рангел Чеканов (Любо Нейков), който вече води на своя конкурент Йордан Лютов (Кръстю Лафазанов) с 4:2 в борбата за вота на публиката в различните градове. Победата му отново не беше лека, но обещанието, че ще обедини Бургас и Извор и ще направи фестивал „Спирит оф Извор”, наклони везните в негова полза.

Новоизбраният кмет изтегли и поредния щастливец, който да си тръгне от шоуто с чисто нов 32-инчов LCD телевизор. Той отиде в ръцете на развълнуваната Илияна от Бургас.

Малка зрителка пък спечели гигантски бонбон „лукче”.

Следващите градове, в които ще се проведе турнето са Варна, Каварна, Русе и Горна Оряховица.

Видео от „Сладки избори 2011“ в Бургас:

Комиците – Национално турне 2011 Бургас Веси Бонева

Комиците – Национално турне 2011 Бургас Здравко Ахилесов и проф. Тазобедрев

Комиците – Национално турне 2011 Бургас Пегъзи Музовски

Комиците – Национално турне 2011 Бургас Пегъзи Музовски

Комиците – Национално турне 2011 Бургас

Комиците – Национално турне 2011 Бургас Сашето и Ванката

Комиците – Национално турне 2011 Бургас

Коментари (0)

Публикувано в на 23 август 2011 г.