Скъпи наследници, Койна Русева е гола!

Актьорите Георги Кадурин и Вальо Танев останали със зяпнали уста, след като пред очите им колежката им Койна Русева се появила в най-органичен вид. 47-годишната блондинка, която е майка на три деца, не само че не се притеснила да блесне дибидюс пред тях, но и ги шашнала с перфектните си и стегнати форми.

За натуралната й визия са „виновни“ сценаристите на новия хитов сериал по bTV „Скъпи наследници“, както и персонажът на Веселин Калановски. Кметският наместник на Бели Вит безцеремонно отказва на градската снобка да се възползва от благата на XXI век и буквално я съблича пред цялото село.

В поредния епизод на поредицата героинята й Милица Дочева е неприятно изненадана от протест пред дома й в Бели Вит, който се разразява, докато тя се опитва да си вземе душ във външната баня.

Героите на Кадурин и Танов – Косьо и Иван, са сред инициаторите му и набързо успяват да съберат куп местни жители и по този начин да се опитат да изгонят новодошлата фамилия. В стремежа си да избяга от насъбрала се тълпа, героинята на Койна излиза от банята полугола, едва прикривайки формите си с хавлия.

Инфо: Вестник Марица

Коментари (0)

Публикувано в на 23 януари 2018 г.