Скъпи наследници еп. 71, 72, 73, 74, 75 от 23, 24, 25, 26, 27.04.2018

Бягството на Ани (Лорина Ламбурова) от сватбата с Борис (Орлин Павлов) хвърля в смут жителите на Бели Вит. Въпреки че Снежи (Искра Донова) окуражава дъщеря си, че макар и късно, е взела правилното решение, Косьо (Георги Кадурин) и Любо (Дарин Ангелов) не могат така лесно да приемат унижението, на което беше подоложен спортистът пред цялото село. Този път дори полицаят няма да утеши избягалата булка, а думите му ще предизвикат сълзите й.

Катя (Даяна Ханджиева) разбира от сестра си, че тя е причината за провалената сватба. В желанието си да научи дали Борис е направил нещо, с което да я разубеди да се омъжи за него, двамата ще си спретнат голям скандал, а страстите бързо ще преминат от гневни към любовни. Начало ли е това на нова връзка – гледайте тази седмица в „Скъпи наследници“.

Три месеца, след като семейство Дочеви прие да заживее в Бели Вит, за да получи наследството на бай Дочо, всички в шок ще научат, че трябва да се справят с новото му условие – единодушно да изберат кой от тях да напусне семейния дом и да бъде лишен от милионите. Кой ще бъде изгоненият?

Диди (София Бобчева) е изправена пред сериозна дилема – да задържи ли бебето или да направи аборт, каквото е желанието на Васко (Антоний Аргиров). Най-големият й враг Поля (Рая Пеева) ще се окаже човекът, който ще повлияе на решението й, разкривайки най-болезнения момент от живота си. Ще запази ли Диди детето – всеки ден от 18:00 часа по bTV.

Румен (Любо Ковачев) вече крои планове за общото си бъдеще с Катя. Дали обаче тя е готова да му стане съпруга и двамата да имат семейство? А каква голяма тайна крие лекарят от любимата си, която може да му коства завинаги връзката им – разберете от новите епизоди на „Скъпи наследници“.

Венета (Ивана Папазова) е твърдо решена семейството да се събере с всичките си познати от Бели Вит за Бъдни вечер. Ще успее ли планът й и какво ще накара Милица (Койна Русева) да се пибере унизена във фамилната къща?

Гледай видео запис от сериала онлайн или тук

Информация епизод по епизод (допълва се):

Катя и Борис се отдават на чувствата си – в „Скъпи наследници“, 23 април, от 18:00ч., по bTV

Бягството на Ани (Лорина Камбурова) от сватбата й с Борис (Орлин Павлов) хвърля в шок всички. Преди да се скрие в дома на баба Злата (Цветана Манева), момичето разкрива на сестра си, че именно тя е причината да вземе това драстично решение.

Опитът на Катя (Даяна Ханджиева) да потърси обяснение от Борис води до сериозен скандал помежду им, който бързо прераства в любовен момент. Ще съжалят ли двамата, че са се отдали на емоциите – в новия епизод на „Скъпи наследници“.

Снежи (Искра Донова) успокоява дъщеря си, че е взела правилното решение да не се омъжва за Борис. Единствената грешка на младото момиче е, че не го е направила по-рано. Спортистът от своя страна също тръгва да бяга от Бели Вит, като казва на Любо (Дарин Ангелов), че ще замине с него в Алпите.

А как ще реагират Венета (Ивана Папазова) и Марин (Димитър Баненкин) на новината, че дъщеря им е причината за раздялата на Ани и Борис – вижте в 18:00 часа, по bTV.

Междувременно Васко (Антоний Аргиров) се извинява на Диди (София Бобчева) за поведението си. И макар че й признава, че чувствата му към нея са истински, думите му все пак ще натъжат магазинерката.

Кой ще поеме отговорност за действията си – в „Скъпи наследници“, 24 април, от 18:00ч., по bTV

Косьо (Георги Кадурин) е твърдо убеден, че някой стои зад решението на Ани (Лорина Камбурова) да изостави Борис (Орлин Павлов) пред олтара. След като моли за помощ Любо (Дарин Ангелов) да не допуска синът му пак да поеме по лош път, той обвинява Милица (Койна Русева) за случилото се. Тя обаче му разкрива истината за Катя и Борис. Как ще приеме думите й и какво обяснение ще му даде лекарката – разберете от новия епизод на „Скъпи наследници“.

Срещата между Любо и Ани няма да премине по начина, по който момичето очаква. Полицаят ще й наговори неща, които видимо ще я разстроят още повече.

Междувременно Иван (Вальо Танев) заплашва Васил (Антоний Аргиров), че ако не поеме отговорност за Диди (София Бобчева) и бебето, ще се разправя с него. Какво му отговаря счетоводителят – вижте в 18:00 часа, по bTV.

Милица не може да познае Станислав (Петко Венелинов). По думите й след срещата му със Зорица (Стефания Кочева) той е станал лигав и емоционален. Поля (Рая Пеева) пък е твърдо убедена, че Катя (Даяна Ханджиева) трябва да зареже Румен (Любо Ковачев). Какво ще й каже лекарката, с което ще предизвика истеричната радост на приятелката си?

Бай Дочо с ново условие към наследниците, Румен с дългопазена тайна от Катя

Гледайте в „Скъпи наследници“ на 25 април от 18:00 ч. по bTV

Три месеца след като семейство Дочеви приема условието на бай Дочо да заживее в Бели Вит, за да вземе наследството му, адвокат Перпелиева (Надя Иванова) се появява с нова задача за наследниците. За 12 часа всички единодушно трябва да решат кой да напусне надпреварата и да се лиши от парите. Кой е най-силно застрашен и кой ще се раздели с милионите – разберете от новия епизод на „Скъпи наследници“.

Поредната игра на бай Дочо ще върне баба Злата (Цветана Манева) в спомените й за него. Пред Венета (Ивана Папазова) тя ще си спомни за последната им Коледа, когато никой от близките му не е бил с него.

Косьо (Георги Кадурин) и Иван (Вальо Танев) също са заинтригувани от появата на адвокатката и са твърдо решени да разберат какво търси тя в Бели Вит. Ще успеят ли да я пречупят да си признае? – вижте в 18:00 часа по bTV.

Междувременно Иван е изключително развълнуван, че ще става дядо. Той дори дава идеи на Диди (София Бобчева) как да кръсти бъдещия му внук. Как ще реагира на емоциите му магазинерката?

В София Румен (Любо Ковачев) споделя на шефката си, че обмисля да се кандидатира за позицията й на следващия конкурс. Ще я ядосат ли намеренията му и как ще реагира той, когато тя му припомни за аферата им отпреди години?

Ще задържи ли Диди бебето – в „Скъпи наследници“, 26 април, от 18:00ч., по bTV

Въпреки ентусиазма на баща й, Диди (София Бобчева) не е напълно сигурна какво да прави с бебето – да го задържи ли или да направи аборт? Тя получава подкрепата на Снежи (Искра Донова) и Чочо (Юлиян Петров), но Васко (Антоний Аргиров) продължава да не иска второ дете. Как ще реагира магазинерката – гледайте в новия епизод на „Скъпи наследници“.

Счетоводителят е изправен пред трудна ситуация. След като Милица (Койна Русева) казва на жена му за бебето, Христина (Милена Аврамова) го заплашва, че ако не се оправи със ситуацията, ще изгуби дъщеря им. В момент на откровение пък Поля (Рая Пеева) ще разкрие пред Диди за най-тъжния момент от живота си.

Докато Борис (Орлин Павлов) и Любо (Дарин Ангелов) снимат в Алпите, Венета (Ивана Папазова) взима решението да спретне голяма вечеря за Бъдни вечер, на която да покани всички близки от селото. Как ще реагират на идеята й Дочеви и техните най-големи врагове – разберете от 18:00 часа по bTV.

След като дават втори шанс на връзката си, Румен (Любо Ковачев) разкрива пред Катя (Даяна Ханджиева) плановете си за общото им бъдеще. Ще се появи ли отново годежният пръстен на ръката на лекарката?

Всички на една маса за Бъдни вечер – в „Скъпи наследници“, 27 април, от 18:00ч., по bTV

Венета (Ивана Папазова) е твърдо решена да събере всичките си познати в Бели Вит на вечеря за Бъдни вечер. Отказът на Ани (Лорина Камбурова) провокира признанието на домакинята, че Катя (Даяна Ханджиева) и Румен (Любо Ковачев) са се сгодили. Венета успява много ловко да убеди и Косьо (Георги Кадурин) да се присъедини на сбирката.

Въпреки първоначалното нежелание на Васко (Антоний Аргиров) да бъде в компанията на Диди (София Бобчева) за празника, оправдавайки се с дъщеря си, магазинерката все пак се озовава в дома на Дочеви. Как ще реагира на появата й Рая – гледайте в новия епизод на „Скъпи наследници“.

За Милица (Койна Русева) това се оказва един от най-драматичните дни. Поредният й откровен разговор с Цветан (Веселин Калановски) ще предизвика кметският наместник да реагира крайно и да я изгони от хотела си. А какво ще педизвика сълзите на Станислав (Петко Венелинов) – разберете от 18:00 часа по bTV.

Всичко изглежда върви по вода за Катя и Любо. Лекарката признава на майка си, че се чувства спокойна с него, макар че според Венета тя се опитва да избяга чрез годежа си. Хубавата вечер обаче ще се превърне в кошмар за двойката, след като Любо получава неочавано съобщение от бившата си любовница.

Коментари (0)

Публикувано в на 24 април 2018 г.