Скъпи наследници еп. 66, 67, 68, 69, 70 от 16, 17, 18, 19, 20.04.2018

Дни преди сватбата на Борис (Орлин Павлов) и Ани (Лорина Камбурова) жителите на Бели Вит се сблъскват с неочаквани новини. След липсата на ентусиазъм от страна на близките им, годениците също започват да се чудят дали решението да се оженят е най-правилното за тях. Една снимка ще върне съмненията на Ани за това колко искрен е в чувствата си към нея Борис. Ще се провали ли отново сватбата – гледайте в новите епизоди на „Скъпи наследници“.

Диди (София Бобчева) намира нов „приятел“ в лицето на Милица (Койна Русева). Манипулациите на бизнесдамата се увенчават с успех и магазинерката успява да помрачи моминското парти на приятелката си. Наред с това тя трябва да потвърди пред всички дали е бременна, след като Станислав (Петко Венелинов) разкрива тайната й пред Любо (Дарин Ангелов) и Васил (Антоний Аргиров). Как ще реагират двамата и ще се зарадва ли счетоводителят на новината, че може би отново ще става баща – всяка делнична вечер, от 18:00 часа, по bTV.

Семейство Дочеви изживява шока от признанието, че Венета (Ивана Папазова) е тежко болна. Катя (Даяна Ханджиева) е бясна, че майка й не й е казала по-рано и моментално я кара да си направят изследвания дали може да й бъде донор. На свой ред Марин (Димитър Баненкин) ще потърси утеха в алкохола, а поредната му среща със Снежи (Искра Донова) ще стане причина за нови съмнения в изневяра.

Докато Станислав се опитва да помага на блъснатият от него човек на пътя, Ленин (Филип Аврамов) ще се изправи към най-кошмарния и тъжен момент от миналото си. Коя е била голямата му любов, защо вече 10 години не може да я забрави и как едно писмо ще го върне към болезнен спомен – разберете от новите епизоди на „Скъпи наследници“.

Гледай видео запис от сериала онлайн или тук

Информация епизод по епизод (допълва се):

Тежки последствия от болезнени признания

В „Скъпи наследници“ на 16 април от 18:00 ч. по bTV

Борис (Орлин Павлов) е в шок от новината, че най-добрият му приятел е влюбен в годеницата му. Любо (Дарин Ангелов) се опитва да му обясни, че ще направи всичко, дори да замине надалече, ако това ще направи Борис и Ани (Лорина Камбурова) щастливи. Дали обаче спортистът е готов да го изслуша и как ще реагира на съвета на приятеля си да не прави решаващата крачка, ако не е сигурен, че истински обича момичето си – гледайте в новия епизод на „Скъпи наследници“.

Цялото семейство Дочеви изпада в шок след признанието на Венета (Ивана Папазова), че е болна от левкемия. Марин (Димитър Баненкин) се извинява за поведението си през последните дни и я моли за прошка. Ще я получи ли обаче?

Катя (Даяна Ханджиева) е бясна, че майка й вече месец е крила тази толкова сериозна тайна от нея. Младата лекарка бързо се окопитва и задвижва изследванията за съвместимост, за да стане донор на майка си. А как ще реагира на признанието й, че Румен (Любо Ковачев) е бил наясно със състоянието й?

И докато Милица (Койна Русева) взима Диди (София Бобчева) „под крилото си“, обработвайки я как да прецака най-близките си приятели, Косьо (Георги Кадурин) става неволен свидетел на прегръдка между Снежи (Искра Донова) и Марин. Как ще реагира на гледката – от 18:00 часа, по bTV.

През последните дни Ленин (Филип Аврамов) е видимо тъжен. Пред баба Злата (Цветана Манева) той ще разкаже за жената, която вече 10 години не е до него, но продължава да владее сърцето му. Междувременно Станислав продължава да посещава жертвата на катастрофата Никола и получава ценен урок за това как да бъде истински мъж.

Скандали на предсватбените партита на Борис и Ани

В „Скъпи наследници“ на 17 април от 18:00 ч. по bTV

Диди (София Бобчева) се е заела с организацията на моминското парти на Ани (Лорина Камбурова). Под вещото ръководство на Милица (Койна Русева), магазинерката успява да помрачи иначе щастливия ден на приятелката си. Един кадър ще накара Ани за пореден път да се усъмни във връзката си и в отношенията на Борис (Орлин Павлов) и Катя (Даяна Ханджиева). Как лекарката ще отговори на въпроса на майка си има ли чувства към спортиста – гледайте в новия епизод на „Скъпи наследници“.

Ергенският купон на Борис също не минава гладко. След като двамата с Любо (Дарин Ангелов) най-накрая си стискат ръцете и се сдобряват, цялата мъжка банда се насочва към парти буса. Там полицаят за пореден път предупреждава Васко (Антоний Аргиров) да остави сестра му на мира. Ще се съгласи ли счетоводителят – от 18:00 часа, по bTV. Един скандал със Станислав (Петко Венелинов) пък ще накара сина на Милица да разкрие пред всички, че Диди е бременна.

Разбрал от Косьо (Георги Кадурин) за срещата на Снежи (Искра Донова) с Марин (Димитър Баненкин), Иван (Вальо Танев) е твърдо решен да разбере изневерява ли му кръчмарката. Междувременно Косьо и Неда (Виктория Колева) обсъждат сватбата на Борис и Ани. Главата на фамилията Йотови има свое виждане за големия ден и споделя идеите си с жена си.

Всички разбират за бременността на Диди, а Борис се изправя пред трудно решение

В „Скъпи наследници“ на 18 април от 18:00 ч. по bTV

Бременността на Диди (София Бобчева) става достояние на всички, включително и на брат й Любо (Дарин Ангелов). Това я принуждава да каже и на баща си Иван (Вальо Танев), че ще става дядо, но удобно спестява детайлите за това кой е бащата. Как ще реагира той и ще потвърди ли прегледът на магазинерката при лекар, че тя очаква бебе – гледайте в новия епизод на „Скъпи наследници“.

Ленин (Филип Аврамов) все още не знае какво да прави с тайнственото писмо, което е получил. Моли Снежи (Искра Донова) да му прочете посланието в него. Какви истини ще разкрие писмото и как ще ги приеме руснакът – от 18:00 часа, по bTV.

Любо е твърдо убеден, че Станислав (Петко Венелинов) крие нещо от него от деня на катастрофата. Това го принуждава да го проследи при поредното му посещение в болницата. Какво ще научи?

Междувременно Неда (Виктория Колева) за последен път преди сватбата прави опит да накара Борис (Орлин Павлов) да си даде ясна сметка Ани (Лорина Камбурова) ли е жената, за която иска да се ожени.

Любо моли Ани да не се омъжва за Борис, Васил казва на Диди, че не иска бебето

Гледайте на 19 април от 18:00 ч. в „Скъпи наследници“ по bTV

Новината за бременността на Диди (София Бобчева) всява паника. Васко е категоричен, че не желае бебето и казва на магазинерката да направи аборт. Особено голям страх изпитва от факта, че това може да стане причина да му отнемат дъщеря му Рая.

Решил да брани честта и достойнството на Диди, Косьо (Георги Кадурин) се среща очи в очи със счетоводителя. Ще успеят ли насочената към него пушка и ултиматумът да си поеме отговорността, да променят мнението на Васко – гледайте в новия епизод на „Скъпи наследници“.

Вълненията около сватбата на Ани (Лорина Камбурова) и Борис (Орлин Павлов) са големи. Въпреки че Иван (Валцо Танев) вече й предложи да я заведе до олатара, с подобна заявка се появява и Марин (Димитър Баненкин). Кого ще избере Ани – от 18:00 часа, по bTV.

След като Любо (Дарин Ангелов) получава потвърждение, че Борис се е целувал с Катя (Даяна Ханджиева), той прави отчаян опит да накара Ана да преосмисли идеята да се омъжва за приятеля му. Как ще реагира тя на думите му?

Бели Вит се подготвя за сватбата на Ани и Борис

В „Скъпи наследници“ на 20 април от 18:00 ч. по bTV

Всички жители на Бели Вит се вълнуват от предстоящата сватба на Ани (Лорина Камбурова) и Борис (Орлин Павлов). Приготовленията започват още от ранни зори. Кумът Чочо (Юлиян Петров) е толкова притеснен, че без да иска смесва алкохол с хапчета. Как ще реагира на опияненото му състояние Борис и останалите сватбари – гледайте в новия епизод на „Скъпи наследници“.

Румен (Любо Ковачев) е щастлив от развръзката и споделя с Поля (Рая Пеева), че скоро самата тя може да стане кума на сватбата му с Катя (Даяна Ханджиева). Как ще отговори тя на увереността?

На път към олтара, Ани прави жест към Иван (Вальо Танев) и го кани да я даде на Борис заедно с Марин (Димитър Баненкин). Заставайки обаче пред бъдещия си жених и сестра си, спомените я връхлитат и тя се връща към моментите на интимност между Борис и Катя. Ще се разубеди ли Ани да каже заветното „да“ на спортиста – от 18:00 часа, по bTV.

На сватбата пък Диди (София Бобчева) се оказва единствената, която не е знаела за чувствата на брат си Любо (Дарин Ангелов) към Ани. Полицаят от своя страна чува част от признанието на Станислав (Петко Веселинов), че той е блъснал човека на пътя. Как ще реагира?

Коментари (1)

Публикувано в на 16 април 2018 г.