Скъпи наследници еп. 6, 7, 8, 9, 10 от 22, 23, 24, 25, 26.01.2018

Понеделник вечер в „Скъпи наследници“: Милица започва война в Бели Вит, а в селото пристига шампионката по сноуборд Сани Жекова

„Бялата акула“ Милица (в ролята Койна Русева) впуска в действие пъклен план, с който да изгони от Бели Вит роднините си и само тя да прибере милионите на бай Дочо. За свой съюзник взима Цветан (в ролята Веселин Калановски), който да й помогне във войната срещу Косьо (в ролята Георги Кадурин) и Иван (в ролята Вальо Танев) и да се заеме със задачата „двамата селски идиоти завинаги да изчезнат от улицата пред дома“. Ще се съгласи ли кметският наместник да стане нейна дясна ръка и каква е цената, която Милица ще трябва да плати за помощта му?

Междувременно Катя (в ролята Даяна Ханджиева) и Борис са изправени пред житейски дилеми – щастливи ли са с половинките си Румен (в ролята Любо Ковачев) и Ани (в ролята Лорина Камбурова) или потискат истинските чувства помежду си. Как една на пръв поглед тиха вечеря и весел разговор за „Междузвездни войни“ ще предизвикат ревност и съмнения за силата на любовта – вижте днес, от 18:00 часа, в новия епизод на „Скъпи наследници“.

Мистериозната съседка на Дочеви – баба Злата (в ролята Цветана Манева) ще върне в миналото хладната Милица и ще й припомни най-милите й детски спомени. „Кой ти отрови душичката?“ е въпросът, който мъчи възрастната жена.

Докато Катя се радва на гостуването на близката си приятелка Поля (в ролята Рая Пеева) и слуша съветите й, че да „лудееш и да правиш секс е здравословно“, братовчед й Васко (в ролята Антоний Аргиров) все повече се вглъбява във финансовите си проблеми. Най-неочаквано получава предложение за помощ със сериозна сума. Кой е щедрият му благодетел и какви са условията, които са му поставени, за да вземе парите – гледайте в новия епизод на „Скъпи наследници“.

Плахата домакиня Венета (в ролята Ивана Папазова), която „за една седмица е излъскала всеки ъгъл“ на семейния дом, започва да обръща повече внимание на женствеността си. Предстоящата сватба пък предизвиква не само вълнение, но и тъга в Ани. Каква е причината за смесените емоции на бъдещата булка – вижте днес, от 18:00 часа, по bTV.

Голямата звезда на българския сноуборд Сани Жекова също ще се появи в Бели Вит. Всички са развълнувани от гостуването й в малкото село, с изключение на магазинерката Диди (в ролята София Бобчева). Как отношението й към световната шампионка ще ядоса брат й Любо (в ролята Дарин Ангелов) – в шестия епизод на „Скъпи наследници“, в понеделник, от 18:00 ч., по bTV.

Страх, ревност и инцидент съпътстват връзката на Ани и Борис в „Скъпи наследници“ във вторник

С всеки изминал ден връзката на Ани (в ролята Лорина Камбурова) и Борис (в ролята Орлин Павлов) се изправя пред нови и нови предизвикателства. Отношенията му с Катя будят все повече съмнения в младото момиче за силата на чувствата му към нея.

Ани е притеснена и от паник атаките на Борис, и се обръща за помощ към баба Злата (в ролята Цветана Манева). „Насила да вземеш може, да дадеш не става“, чува младото момиче. Ще успее ли мистериозната жена все пак да й вдъхне надежда и какво казва при срещата си с Борис – утре, от 18:00 часа, по bTV.

Изглежда всичко е против връзката на младите. Инцидент с най-близкия й човек ще принуди Ани да промени романтичните им планове. Борис пък ще бъде принуден да чуе отказа на най-добрия си приятел да му стане кум.

В дома на Дочеви Милица (в ролята Койна Русева) е твърдо решена да си осигури така желания житейски комфорт, като за тази цел ще използва добре обмислена тактика. Ще разбият ли илюзиите й думите на брат й Марин (в ролята Димитър Баненкин) – „Искам да те видя как се гърчиш“? Така мечтаните от нея баня и тоалетна пък ще станат причина за разрив в отношенията между Косьо (в ролята Георги Кадурин) и Иван (в ролята Вальо Танев). Защо бившият полицай ще чуе по свой адрес обвиненията, че е „предател, Юда, отстъпник и ренегат“ и кой иска да се „внедри“ в селското им сдружение – вижте в новия епизод на драмеди поредицата „Скъпи наследници“.

Кметският наместник Цветан (в ролята Веселин Калановски) ще се сблъска с гнева на мечтаещата за живот в големия град Диди (в ролята София Бобчева). Какво я кара да „изперква“, кой я подлага на тормоз и защо според нея „мъжете са тъпаци“, гледайте утре, от 18:00 часа, само по bTV.

След предложените от Милица пари, Васко (в ролята Антоний Аргиров) е готов да напусне Бели Вит. За постигането на тази цел се включва и синът й Станислав (в ролята Петко Венелинов), който влиза в ролята на „информатора“ й. Дали обаче поставената цел ще бъде постигната и с какви думи разглезеният плейбой ще жегне високото его на майка си?

Звездата на българския сноуборд Сани Жекова още е в Бели Вит и ще бъде помолена от Борис за подкрепа. Какво може да направи тя за спортния клуб в селото?

Момент на близост пък ще предизвика силен емоционален заряд. Сън или реалност ще се окаже една потърсена целувка – в поредния епизод на „Скъпи наследници“.

Разкрити тайни, нови връзки и един разбит нос в „Скъпи наследници“ в сряда

Приятелска сбирка край лагерния огън се превръща в сцена за споделяне на лични тайни и желания. Отправен от Станислав (в ролята Петко Венелинов) въпрос ще стане причина Ани (в ролята Лорина Камбурова) да изпита неудобство пред групата. Какво е прикривала досега – разберете утре, от 18:00 часа, по bTV. Столичният плейбой все още не се е отказал и от идеята да свали повелителката на конете, макар че в края на вечерта именно той ще се окаже свален на земята и с разбит нос.

Катя (в ролята Даяна Ханджиева) също е изправена пред дилема – кариерата ли е най-важна за нея или всъщност мечтае да се омъжи за любимия мъж. Лекарката се надява да научи каква е причината Борис (в ролята Орлин Павлов) да се завърне в Бели Вит. Думите й ще предизвикат гнева на спортиста и той ще я нарече „ходещо противоречие“. „От какво искаш да избягаш?“, пък са думите, с които баба Злата (в ролята Цветана Манева) ще го посрещне при срещата им в гората. От сватбата си с Ани ли е отговорът, ще видите в следващия епизод на „Скъпи наследници.“

Една тайна връзка е на път да бъде да бъде разкрита, а други две да се зародят. Дружката на Катя – Поля (в ролята Рая Пеева), не крие симпатиите си към Чочо (в ролята Юлиян Петров), а приятелката му Диди намира друго мъжко рамо, на което да се утешава от проблемите в малкото село.

Успокоен, че скоро ще реши финансовите си проблеми, Васко (в ролята Антоний Аргиров) се надява, че така ще успее да събере собственото си семейство. С какви аргументи счетоводителят ще успее да убеди съпругата си-материалистка да се пренесе при него в Бели Вит – гледайте от 18:00 часа, по bTV.

Случайна визита на Катя при Румен (в ролята Любо Ковачев) пък ще я накара да се сблъска с нещо напълно неочаквано.

Въпреки постоянните скандали, които се разразяват между членовете на фамилията Дочеви, една двойка ще се опита да намери време за малко романтика. Кухнята на къщата ше се превърне в сцена на мили думи, нежна музика и бавен танц. Колко дълго Марин (в ролята Димитър Баненкин) ще съумее да бъде спокоен и да се радва на комапнията на съпругата си преди обстановката отново да се нажежи до червено – от 18:00 ч., по bTV.

DJ Мартен става свидетел на ужасяващ инцидент в „Скъпи наследници“ в четвъртък

Любовно предателство, мъжки съмнения и молба за прошка в четвъртък, 25 януари, от 18:00 ч., по bTV

Изненадващото посещение на Катя (в ролята Даяна Ханджиева) в дома на Румен (в ролята Любо Ковачев) я сблъсква с шокираща гледка. Предателството на лекаря вади половинката му извън контрол и тя стига дори до физическа саморазправа с него.

Борис (в ролята Орлин Павлов) пък за първи път се сблъсква с чувството на съмнение. Ани (в ролята Лорина Камбурова) ли е жената на живота му и именно нея ли иска да направи своя съпруга? Съвет ще му даде най-близкият му човек – майка му. Самата тя ще му сподели тръпката, която е изпитала, когато баща му за първи път е хванал ръката й. Изпитва ли и Борис същото към годеницата си и какви са чувствата на Неда (в ролята Виктория Колева) към бъдещата й снаха – гледайте в утрешния епизод на „Скъпи наследници“. Кога връзките са били по-лесни – в миналото, когато жените са очаквали мъжът да направи първата крачка, или днес, когато изборът е огромен, а пречките – никакви.

Има ли място за прошка в сърцето на една предадена жена? Марин (в ролята Димитър Баненкин) е убеден, че Катя трябва да преглътне обидата и да прости. Кога след една мъжка грешка може да бъде даден втори шанс и защо един баща предпочита да защити неверния си зет, вместо любимата си дъщеря? Дали самият той в миналото не е съгрешил? Съпругата му Венета (в ролята Ивана Папазова) ще получи отговор на въпросите си по bTV. Катя пък ще удави мъката си с танци и голямо количество алкохол. Сутринта обаче ще се събуди не в собственото си легло.

В откровен разговор с баба Злата (в ролята Цветана Манева), Марин ще й припомни, че един от мъжете в семейството Дочеви е бил влюбен в нея. Каква е била на младини мистериозната съседка и знаела ли е за влечението към нея?

Докато фамилията опитва да се справи с личните си драми, Косьо (в ролята Георги Кадурин) и Иван (в ролята Вальо Танев) нямат умора в желанието си да ги изгонят от Бели Вит. Заради тях цялото село вече е опасано от камери, те следят всяка крачка на членовете на родата. Нормално ли е властимащите да се облагодетелстват от позицията си, за да сразят враговете си?

Сърфист пък за малко да се удави пред очите на гост-звездата DJ Мартен. Момчето се разминава със смъртта благодарение на Борис, който въпреки първоначалното колебание, се хвърля да го спасява. След като го изкарва на брега и заради първоначалния шок, в яростта си Борис го удря с юмрук в лицето. Емблематичният диджей обаче ще разведри обстановката – в „Скъпи наследници“, от 18:00ч., по bTV.

Горски пожар и щури танци с DJ Мартен Роберто в „Скъпи наследници“ в петък

След като за втори път Катя (в ролята Даяна Ханджиева) не прекарва нощта в семейната къща в Бели Вит, Милица (в ролята Койна Русева) е категорична – момичето трябва да бъде изгонено за неспазване на правилата. Предложението й е поставено на гласуване, а резултатът истински ще изненада жените в рода.

Гост-звездата Мартен Роберто влиза в собствения си образ на любим диджей, който знае как да повдигне настроението и да взриви емоциите. Щурите танци, до които ще доведе музиката му обаче, ще преминат в меле заради невъздържания син на Милица Станислав (в ролята Петко Венелинов), а това ще превърне миролюбивия Мартен в екшън герой.

Появата на орда младежи край езерото до селото пък ще върне Косьо (в ролята Георги Кадурин) и Иван (в ролята Вальо Танев) в младежките им години и нестихващите купони. Двамата ще се отдадат на алкохол и бурни танци, които ще пренесат и в местната кръчма. „Откакто те помня, танцуваш като веян паламуд“, казва Косьо. „Може да сме дъртаци, ама още държим“, хвалят се застаряващите купонджии.

Научила от Станислав, че Катя не е преспала в собствения си дом, в Ани (в ролята Лорина Камбурова) все по-упорито се заражда съмнението, че лекарката е прекарала нощта в прегръдките на Борис (в ролята Орлин Павлов). Дали то е оправдано – гледайте утре, от 18:00 часа, по bTV.

Пада ли си Диди (в ролята София Бобева) по Дочевия наследник Васил (в ролята Антоний Аргиров)? Тази мисъл ще се прокрадне в ума на Чочо (в ролята Юлиян Петров) след разговор с баща му Цветан (в ролята Веселин Калановски). Кметският наместник ще припомни на сина си, че и той навремето е вярвал на жена, която обаче го предала.

Огромен горски пожар пък ще стане причина за бързото изтрезняване на жителите в селото. Сред доброволците да го гасят е и Борис. Вечерта всички се връщат обратно, само него го няма. Мъртъв или изчезнал – разберете от новия епизод на „Скъпи наследници“ по bTV.

Природната стихия ще разруши и спомените на баба Злата (в ролята Цветана Манева), които буквално изгарят пред очите й.

Гледай видео запис от сериала онлайн или тук

Коментари (0)

Публикувано в на 22 януари 2018 г.