Скъпи наследници еп. 56, 57, 58, 59, 60 от 02, 03, 04, 05, 06.04.2018

Приятелите на Любо решават да му намерят жена, а в Бели Вит пристигат китайски инвеститори

В „Скъпи наследници“ на 2 април от 18:00 ч. по bTV

В кръчмата на Снежи (Искра Донова) има изненада за Марин (Димитър Баненкин) – дъщерите му Ани (Лорина Камбурова) и Катя (Даяна Ханджиева) са пренесли пианото от читалището, за да свири той пред клиентите. Как ще реагира бизнесменът и ще се съгласи ли – гледайте в новия епизод на „Скъпи наследници“.

Докато Марин се сближава отново с дъщерите си, той прави опит да разтопи леда и със съпругата си Венета (Ивана Папазова). Тя обаче не се дава лесно. Освен това вече се появяват първите признаци на болестта й, а свидетел на всичко става баба Злата (Цветана Манева).

Научила от Станислав (Петко Венелинов), че Любо (Дарин Ангелов) е влюбен в нея, Ани започва да го отбягва. Борис (Орлин Павлов) и Чочо (Юлиян Петров) пък се заемат със задачата да намерят гадже на приятеля си и му правят профил в сайт за запознанства. Как ще реагира Любо на идеята на момчетата и най-вече на признанието на Ани, че знае за чувствата му – от 18:00 часа, по bTV.

В Бели Вит пристига група китайски бизнесмени, които явно имат намерение да инвестират в района. Как ще реагират на появата им Цветан (Веселин Калановски), Косьо (Георги Кадурин) и Иван (Вальо Танев)?

Професионален успех на Румен (Любо Ковачев) ще предизвика ревност в Катя, а Диди (София Бобчева) вече прави опити да забременее от Васил (Антоний Аргиров). Междувременно Поля (Рая Пеева) и Чочо (Юлиян Петров) са все по-влюбени, радио Бели Вит разширява програмата си, а напрежението ескалира до скандали и различия в перспективата за бъдещето.

Гледай видео запис от сериала онлайн или тук

Любо признава всичко на Ани, а Иван е готов да се жертва заради Снежи – в „Скъпи наследници“, 3 април, от 18:00 ч., по bTV

Любо (Дарин Ангелов) разкрива пред Ани (Лорина Камбурова), че е влюбен в нея от две години. Защо обаче още тогава не й е признал чувствата си? Селският полицай става първи приятел със Станислав (Петко Венелинов) и двамата взимат решение да отидат на двойна среща. Ще успеят ли момичетата да изместят Ани и Зори (Стефания Кочева) от сърцата на двамата женкари – гледайте в новия епизод на „Скъпи наследници“.

Близостта на Марин (Димитър Баненкин) с Ани и Снежи (Искра Донова) едновременно ядосва и натъжава Иван (Вальо Танев). Пред кръчмарката той откровено признава, че столичанинът може да й предложи повече, отколкото той. Краят ли е това на дългогодишната им връзка – от 18:00 часа, по bTV.

След като признава на Катя (Даяна Ханджиева), че дължи много пари, Васко (Антоний Аргиров) се вслушва в съвета й да се извини на Борис (Орлин Павлов), че е проиграл парите, които той му даде. Как ще реагира спортистът?

След като признава на баба Злата (Цветана Манева), че се страхува да каже на близките си за болестта, Венета (Ивана Папазова) се заема със задачата всички от селското сдружение да отбележат подобаващо идването на китайците в Бели Вит.

Междувременно Цветан (Веселин Калановски) успява да убеди Косьо (Георги Кадурин), че заради бизнес планове ще е добре да се жертва част от гората. Ще се съгласи ли с думите му Йотов и какво ще го скара с Иван – гледайте в новия епизод на „Скъпи наследници“.

Иван прави преврат в Бели Вит, а Станислав научава неочаквана новина – в „Скъпи наследници“, 4 април, от 18:00 ч., по bTV

Иван (Вальо Танев) е твърдо решен да не позволи на китайските инвеститори да завземат Бели Вит. Той предприема преврат, за да саботира визитата им. Кучешки впрягове, мечи кожи и разхлабителни ще бъдат само част от арсенала на изобретателния беловитчанин. Ще успеят ли опитите му и как ще реагира Косьо (Георги Кадурин) – гледайте в новия епизод на „Скъпи наследници“.

Диди (София Бобчева) разбира за страстта на Васил (Антоний Аргиров) към хазарта. В директна конфронтация помежду им, счетоводителят разкрива цялата истина за това защо е започнал да залага. Осъзнаването и разкаянието му го провокират да вземе важни решения. Какви са те – разберете в 18:00 часа, по bTV.

Радиопредаването на Поля (Рая Пеева) и Чочо (Юлиян Петров) не оставя безразлични възрастните жители на Бели Вит. В един от редките си телефонни разговори с баща си, Станислав (Петко Венелинов) научава, че ще става батко. Любо (Дарин Ангелов) пък се оказва неволен свидетел на разговор между Катя и Поля, от който става ясно, че лекарката се е целувала с Борис (Орлин Павлов).

Венета и Неда вбесяват мъжете си, Любо тръгва по срещи, а китайците се оказват измамници – в „Скъпи наследници“, 5 април, от 18:00 ч., по bTV

Поредната сутрин на Любо (Дарин Ангелов) започва с безброй съобщения от зрели дами от сайта за запознанства, които искат да се срещат с него. Полицаят е бесен и търси сметка на приятелите си, които му разкриват какво се случва в действителност. В крайна сметка Любо ще се съгласи да стигне до срещи с някои от момичетата. Кой ще го убеди и ще си намери ли достойна жена – гледайте в новия епизод на „Скъпи наследници“.

Венета (Ивана Папазова) и Неда (Виктория Колева) се подготвят за празнична вечеря за китайските инвеститори. Ентусиазмът им обаче ще вбеси съпрузите им. Марин (Димитър Баненкин) негодува, че жена му е изоставила домакинските си задължения, а Косьо (Георги Кадурин) – че са се поддали на манипулациите на Цветан (Веселин Калановски). Докато всички се опитват да впечатлят китайските инвеститори обаче, те се оказват измамници.

Ани (Лорина Камбурова) признава пред Катя (Даяна Ханджиева), че мечтае да учи в Художествената академия. Лекарката и Ленин (Филип Аврамов) й поднасят изненада, която ще шокира, но и ще ентусиазира Ани. Междувремменно Цветан ще направи неочакван бащински жест към сина си и неговите приятели като им съдейства за разширяване на спортния клуб.

Предложение за брак, разкрити измамници и мъжко разочарование – в „Скъпи наследници“, 6 април, от 18:00 ч., по bTV

Въпреки че Чочо (Юлиян Петров) и Борис (Орлин Павлов) задействаха план да намерят гадже на Любо (Дарин Ангелов), двамата започват да се замислят дали е редно да му се месят в живота. Те остават идеите си за любовния живот на полицая, за да осъществят важна цел на спортиста. Той отново е решил да предложи брак на Ани (Лорина Камбурова), като в организацията трябва да се включи и Любо. Ще се съгласи ли той да стане част от замисления план и какъв ще е отговорът на Ани – гледайте в новия епизод на „Скъпи наследници“.

Грандиозният коктейл, който се организира в Бели Вит за китайските инвеститори кипи с пълна сила. Традиционни облекла, заря, празнична вечеря са част от замисъла, който обаче отново е напът да бъде саботиран от Косьо (Георги Кадурин) и Иван (Вальо Танев). Ще се осъществи ли планът им и кое ще провокира съмненията на Цветан (Веселин Калановски), че бизнесмените са измамници – от 18:00 часа, по bTV.

Марин (Димитър Баненкин) пък разбира, че е бил жертва на сестра си и именно тя го е натопила за горския пожар. Как ще реагира той на новината?

Желанието на Станислав (Петко Венелинов) да се сближи с баща си, ще удари на камък. Провалът ще разочарова софийския плейбой и той няма да успее да сдържи сълзите си.

Коментари (0)

Публикувано в на 3 април 2018 г.