Скъпи наследници еп. 46, 47, 48, 49, 50 от 19, 20, 21, 22, 23.03.2018

Изтрезняване и прошка, драматични обрати и тежки раздели – в „Скъпи наследници“ от 19 до 23 март

Гледайте всяка делнична вечер от 18:00 ч. по bTV

Коварният номер на Милица (Койна Русева) да съкруши брат си, показвайки му снимките на Венета (Ивана Папазова) със столичния й ухажор, постигат очаквания ефект. Бизнесменът е съсипан от изневярата на жена си, а шокът му е още по-голям, след като не получава подкрепа и от дъщеря си Катерина (Даяна Ханджиева).

Венета, от друга страна, има нови проблеми, за които да се тревожи. След като намира бучки по тялото си, двамата с Румен (Любо Ковачев) отиват в болницата, за да й направят нови изследвания. Случващото се води домакинята до решението да се върне в Бели Вит и да се опита да прости на мъжа си. Появата й обаче буди повече гневни въпроси от страна на Марин, отколкото успокоение и радост от завръщането й. Това съвсем не притеснява Венета, която дори успява да го разгневи още повече, съгласявайки се да започне общ бизнес със Снежи (Искра Донова). Какъв ще е той – тази седмица в драмеди поредицата „Скъпи наследници“.

Колкото и да не иска да си признае, Станислав (Петко Венелинов) все повече хлътва по Зорица (Стефания Кочева). Дните им преди заминаването й обаче минават бързо и тръгването й от Бели Вит предизвиква сълзите на столичния плейбой. Поведението на Станислав е необяснимо за майка му Милица, която в момент на отчаяние, че губи въздействието си над сина си, ще направи немислимото. Какво е то – всяка делнична вечер, от 18:00ч., по bTV.

Завръщането на малкия Крум (Константин Гергинов) в Бели Вит напълно променя Борис (Орлин Павлов). Той приключва с пиянството си и моли за прошка всички, които е наранил. Двамата с Ани (Лорина Камбурова) също най-накрая успяват да останат насаме. От неловка в първия момент, срещата им бързо ще приключи с целувка.

Любо (Дарин Ангелов) признава пред Чочо (Юлиян Петров) за чувствата си към Ани, докато той най-накрая изяснява своите с Поля (Рая Пеева). Междувременно Диди (София Бобчева) е твърдо решена да спечели Васко (Антоний Аргиров) по всякакъв начин, дори, ако е нужна магия за любов. Пристигането на дъщеря му Рая (Леа Чапкънов) обаче ще затрудни намеренията й. Самият той отново става жертва на хазартния си порок.

Снежи пък ще се сблъска едновременно с хубави и драматични моменти. Кръчмата й е пълна с новодошли гости и се оказва хит в интернет. Тази популярност обаче ще й донесе немалко ядове. В селото се носи слух, че именно тя е причината за смъртта на съпругата на Иван (Вальо Танев). Нападките към нея ще допринесат за най-важното решение между двамата. Какво е то, гледайте в новите епизоди на „Скъпи наследници“.

Гледай видео запис от сериала онлайн или тук

Информация епизод по епизод (допълва се):

Радост и болезнена мъка за мъжете в Бели Вит – в „Скъпи наследници“ на 19 март

Марин (Димитър Баненкин) е напълно отчаян след напускането на Венета (Ивана Папазова). Въпреки че Милица (Койна Русева) е категорична, че не желае да вижда брат си унизен, тя му нанася поредния удар – показва му снимки, на които Венета се забавлява и целува софийския си ухажор.

Междувременно здравословното състояние на домакинята може да се окаже по-сериозно от очакваното. Случайно тя напипва бучки по тялото си. Към кого ще се обърне за помощ – гледайте в новия епизод на „Скъпи наследници“.

Въпреки че досега е сменял момичетата като носни кърпички, изглежда, че Зорица (Стефания Кочева) е успяла да промени Станислав (Петко Венелинов).

Васко (Антоний Аргиров) най-накрая се радва на компанията на дъщеря си Рая (Леа Чапкънов). Със задачата да впечатли момиченцето и да се хареса на баща й се е заела и Диди (София Бобчева). Защо обаче подаръкът й няма да се понрави на Рая и в какви отношения са със счетоводителя след първата им интимна вечер – гледайте от 18:00, часа по bTV.

Поля (Рая Пеева) и Чочо (Юлиян Петров) най-накрая си изясняват отношенията очи в очи, а завръщането на малкия Крум (Константин Гергинов) вдига на крак Борис (Орлин Павлов).

Ще промени ли целувката между Румен (Любо Ковачев) и Катя (Даяна Ханджиева) отношенията им и какво ще скара Снежи (Искра Донова) и Неда (Виктория Колева) – в новия епизод на „Скъпи наследници“.

Марин в шок от изневярата на жена си, Милица – от Станислав, а Бели Вит става туристически хит – в „Скъпи наследници“ на 20 март

Марин (Димитър Баненкин) не може да си намери място, след разкритието за изневярата на Венета (Ивана Папазова). Смехът на Катя (Даяна Ханджиева) при вида на снимките, още повече го ядосват.

Междувременно Венета и Румен (Любо Ковачев) са й направили поредните изследвания в болницата. Домакинята обаче не желае Катя да знае каквото и да било, преди да е ясна диагнозата.

Пристигането на Крум (Константин Гергинов) влияе ползотворно на Борис (Орлин Павлов). Вече трезвен, той се извинява на близките си за начина, по който се е държал. Как ще реагират те – от 18:00 часа, по bTV.

Станислав (Петко Венелинов) все повече хлътва по Зорица (Стефания Кочева), поведението му учудва и майка му Милица (Койна Русева). Ревнува ли бизнес дамата или се страхува, че е напът да изгуби сина си – гледайте в новия епизод на „Скъпи наследници“.

Кръчмата на Снежи (Искра Донова) пък е пълна до дупка, след като се оказва, че е станала хит в интернет. Каква е причината десетки туристи да посетят Бели Вит, за да пийнат по една ракия – разберете от 18:00 часа, по bTV.

Косьо (Георги Кадурин) се връща към нереализираната си мечта. Двамата с Иван (Вальо Танев) дори ще си спретнат импровизирано състезание, за да покажат кой е по-добър в карането на собственоръчно направени ски.

Венета се връща при Марин, Любо признава любовта си към Ани, а Милица разкрива истинската си същност – в „Скъпи наследници“ на 21 март

След като си прави изследванията в болницата, Венета (Ивана Папазова) решава да се върне в Бели Вит. Румен (Любо Ковачев) я закарва и използва срещата си с Катя (Даяна Ханджиева) да разбере накъде отиват отношенията им. Какво отговаря лекарката – от 18:00 часа, по bTV.

Марин (Димитър Баненкин) не приема с усмивка пристигането на жена си. Той е твърдо решен да разбере всички подробности за изневярата й, но дали тя е готова да му ги каже? Самата Венета също има условие, за да остане – какво е то, в новия епизод на „Скъпи наследници“.

След тежката пиянска вечер по случай излизането на Борис (Орлин Павлов) от депресията, сутрешният махмурлук развързва езика на Любо (Дарин Ангелов) и той разкрива пред Чочо (Юлиян Петров) за чувствата си към Ани (Лорина Камбурова). Самият Стефан пък е в шок от реакцията на баща си Цветан (Веселин Калановски), след като го моли за услуга.

Междувременно Милица (Койна Русева) преживява драматична вечер, след като Станислав (Петко Венелинов) решава да я изостави заради Зорица (Стефания Кочева). Тя най-накрая разкрива истинската си същност, което води и до решението й да си легне с Цветан.

Рая (Леа Чапкънов) успява да изнуди Крум (Константин Гергинов) да й стане асистент в пъклен план. Частно парти в кръчмата пък e mричина за жесток бой с участието на Иван (Вальо Танев).

Венета и Снежи с общо бизнес начинание, Диди научава шокиращ слух, а Васко отново има проблеми заради хазарта – в „Скъпи наследници“ на 22 март

Известната с това, че знае всички клюки в града, Диди (Стефания Бобчева) с шок разбира от местните баби най-коментираната в последните дни новина – че майка й е починала, след като е разбрала за връзката на баща й със Снежи (Искра Донова). Магазинерката ще потърси обяснение и от двамата. Каква е истината – в 18:00 часа, по bTV.

Наред с това тя вече е получила анонимно писмо, което Рая (Леа Чапкънов) и Крум (Константин Гергинов) измайсторяват, и започва да следва указанията му. Децата стават все по-близки, а нескритият интерес на умницата към Чочо все повече изнервя момчето. Романтикта между Станислав и Зорица разцъфва сред красивата зима, но софийският плейбой ще остане разочарован след признанието на авантюристката.

След поредната си паник атака, Борис (Орлин Павлов) и Катя (Даяна Ханджиева) обсъждат здравето и отношенията му с Ани (Лорина Камбурова). Самата Ани изпозлва пътуването си до София с Любо (Дарин Ангелов), за да разбере какво се случва с бившия й годеник.

Завърнала се в Бели Вит, Венета (Ивана Папазова) се среща със Снежи. Носи й торта, а майсторското й произведение ще стане причина двете да се договорят за обща работа. Каква е тя – в новия епизод на „Скъпи наследници“.

Васко (Антоний Аргиров) пък получава тревожен телефонен разговор – мутри го заплашват, че ако не дойде в града, ще наранят жена му.

Борис и Ани се целуват, Станислав плаче за Зори, а Иван се показва със Снежи пред цялото село – в „Скъпи наследници“ на 23 март

Веднъж изтрезнял и с тайно уредена среща от родителите му, Борис (Орлин Павлов) и Ани (Лорина Камбурова) най-накрая се изправят очи в очи. Взаимното им извинение е последвано от страстна целувка.

Марин (Димитър Баненкин) е в шок от новината, че Венета (Ивана Папазова) ще работи със Снежи (Искра Донова). Домакинята му припомня събитията около раздялата им, защото той й е изневерил. Готови ли са за взаимна прошка – гледайте в новия епизод на „Скъпи наследници“.

Самата Снежи става обект на обиди от страна на свой съселянин. Поведението му я разстройва, а насреща отново застава Иван (Вальо Танев). Той е решен веднъж завинаги да покаже, че тя е неговата жена и двамата най-накрая се появяват заедно като двойка.

Станислав (Петко Венелинов) е неутешим след раздялата със Зорица (Стефания Кочева). Какви са последните й думи към него, запечатани в писмо и каква ще бъде реакцията на майка му при вида на сълзите му – в 18:00 часа, по bTV.

Докато Диди (София Бобчева) се чуди от кого са анонимните й писма, Васко (Антоний Аргиров) е върнат от мутрите в селото пребит. Междувременно Румен (Любо Ковачев) се появява пред дома на Дочеви, за да говори с Венета.

Коментари (0)

Публикувано в на 19 март 2018 г.