Скъпи наследници еп. 41, 42, 43, 44, 45 от 12, 13, 14, 15, 16.03.2018


Румен с пореден опит да си върне Катя, Венета с нова самоличност, а фолк звездата Камелия пристига в Бели Вит

Гледайте „Скъпи наследници“ от 12 март до 16 март, от 18:00 ч. по bTV

Румен (Любо Ковачев) не се поддава на опита на Милица (Койна Русева) да го убеди да подмени ДНК теста. Така Катя (Даяна Ханджиева) и Ани (Лорина Камбурова) вече знаят със сигурност, че са сестри. От какво е продиктувано желанието на лекаря да бъде честен – проява на добрина или просто пореден план да си върне Катерина – разберете от новите епизоди на „Скъпи наследници“.

Докато Марин (Димитър Баненкин) страда и се отдава на пиянство, заради раздялата си с Венета (Ивана Папазова), миловидната домакиня решава, че вече е време да обърне внимание и на себе си. Посещения при козметици и фризьори са част от преобразяването й, а и от новата й самоличност. Визията й не остава незабелязана и Венета с охота се впуска във флирт с непознат мъж, когото среща в бар. Ще се поддаде ли на ухажването му и ще изневери ли на Марин – гледайте всеки делничен ден от 18:00 часа, по bTV.

Диди (София Бобчева) се чувства изоставена от всичките си близки. Чочо (Юлиян Петров) й признава, че Поля (Рая Пеева) го е целунала, като нахаканата софиянка прави това още веднъж, при това пред очите на цялото село. Краят ли е това на връзката на Диди и Чочо? Магазинерката от своя страна намира отново утеха във Васко (Антоний Аргиров), като поредната им среща няма да приключи само с целувка.

Междувременно, за да съберат още средства за селския параклис, Косьо (Георги Кадурин) и Иван (Вальо Танев) организират благотворителен футболен мач. Въпреки трудното начало за отбора на Бели Вит, момчетата успяват да се върнат в играта и дори да обърнат резултата. С указанията си Ленин (Филип Аврамов) постига успех, а тактиката, взаимстваната от легендарните голове на Гунди, Лечков и Костадинов, водят до победа за тима.

За радост на зрителите кметският наместник Цветан (Веселин Калановски) е поканил заради събитието кралицата на фолка Камелия. Звездата се появява зрелищно в Бели Вит – вижте как в новите епизоди на „Скъпи наследници“.

След като разбира, че Ани му е изневерила, Борис (Орлин Павлов) се отдава на денонощно пиянство. Всяка една от срещите между бившите годеници преминава изключително драматично, като при една от тях той истински ще изплаши Ани.

Неволите на Ани обаче не свършват дотук. След като заявява на Марин, че ще направи всичко възможно да отмъкне по-голяма част от наследството на Дочеви, двете със Снежи (Искра Донова) наемат адвокат. Милица обаче няма така лесно да им позволи да се включат в надпреварата за парите и прави всичко по силите си да ги саботира. Как ще го направи – гледайте в „Скъпи наследници“.

Гледай видео запис от сериала онлайн или тук

Информация епизод по епизод (допълва се):

Румен носи резултатите от ДНК теста, Марин моли Снежи за прошка, а Чочо признава за целувката си с Поля – в „Скъпи наследници“, 12 март

Опитът на Милица (Койна Русева) да убеди Румен (Любо Ковачев) да подмени ДНК теста, удря на камък. Лекарят показва реалните резултати на Катя (Даяна Ханджиева) и лекарката вече има твърдо доказателство, че с Ани (Лорина Камбурова) са сестри. Действията му обаче не са продиктувани, за да е с чиста съвест, а от поредния план как да си върне бившата годеница – какъв е той, разберете от новия епизод на „Скъпи наследници“.

След като Венета (Ивана Папазова) напуска Марин (Димитър Баненкин), той се отдава на пиянство. В момент на разкаяние бизнесменът отива при Снежи (Искра Донова) в кръчмата и я моли за прошка, че я е накарал да излъже за връзката им. Веднъж изтрезнял обаче, той се отрича от думите си. До какви последствия ще доведе това – от 18:00 часа, по bTV.

Въпреки успеха на селския пазар, парите за параклиса все още не стигат. По идея на Снежи, Косьо (Георги Кадурин) и Иван (Вальо Танев) в Бели Вит ще има благотворителен мач.

Междувременно Чочо (Юлиян Петров) признава на Диди (София Бобчева), че Поля (Рая Пеева) го е целунала. Как ще реагира магазинерката на гафа му – гледайте в „Скъпи наследници“.

Отдал се на пиянство, Борис (Орлин Павлов) моли Любо (Дарин Ангелов) да не му позволява да се събере отново с Ани. Докато се опитва да помогне на приятеля си, полицаят пък все по-силно се опитва да се бори със собствените си чувства към нея.

Катя се отказва от Борис заради Ани, Венета признава пред Васко за друг мъж в живота й, а Косьо и Иван молят врага за пари – в „Скъпи наследници“ на 13 март

Ани (Лорина Камбурова) споделя пред Катя (Даяна Ханджиева), че трудно ще я приеме за сестра. Думите й провокират лекарката да й признае, че най-вероятно Борис (Орлин Павлов) е причината за страховете й и й обещава, че никога няма да я предаде. Неволен слушател на разговора им става именно спортистът. Как ще реагира той и с какво ще предизвика гнева на Катя – тази вечер, в „Скъпи наследници“.

Марин (Димитър Баненкин) няма никаква информация какво се случва с Венета (Ивана Папазова). Междувременно Васко (Антоний Аргиров) си спомня за разговора им в колата, когато отвежда домакинята в града. Пред него тя за първи път разкрива, че в миналото е срещнала мъж, заради когото е била напът да се раздели със съпруга си. Кой е той – от 18:00 часа, по bTV. Веднъж отърсила се от първоначалния шок от новината за изневярата на Марин, Венета се отдава на разкрасителни процедури.

След като решават да организират благотворителен мач, на Косьо (Георги Кадурин) и Иван (Вальо Танев) им се налага да намерят средства. Единственият, към когото могат да се обърнат, е Цветан (Веселин Калановски). Как ще реагира кметският наместник – вижте в „Скъпи наследници“.

Междувременно Цецо и Милица (Койна Русева) решават да се състезават кой ще прецака по-лошо Марин. Бизнесдамата ще направи предложение на кметския наместник, на което той няма да устои.

Катя и Румен подготвят детска стая, Венета става секси мацка, а Диди се чувства изоставена от всички – в „Скъпи наследници“ на 14 март

Разкриването на изневярата и незаконната дъщеря на Марин (Димитър Баненкин) карат Венета (Ивана Папазова) да погледне от друг ъгъл на живота си. Тя започва да обръща повече внимание на визията си и буквално за ден се превръща от невзрачна домакиня в засукана мадама. Появата й в бар кара всички мъже да се обърнат след нея, а един дори започва да я ухажва. Ще се поддаде ли Венета и коя е новата й самоличност – гледайте в новия епизод на „Скъпи наследници“.

Васко (Антоний Аргиров) моли Катя (Даяна Ханджиева) дъщеря му да спи при нея като пристигне в Бели Вит. Това кара лекарката да се отдаде на шопинг за детски играчки, а компания в пазаруването ще й бъде Румен (Любо Ковачев). Готова ли е вече Катерина да бъде майка – от 18:00 часа, по bTV.

Снежи (Искра Донова) и Ани (Лорина Камбурова) са си уредили среща с адвокат, който да им помогне в делото за бащинство. Милица (Койна Русева) обаче отново е напът да им провали плановете. Как – разберете в „Скъпи наследници“. Междувременно Неда (Виктория Колева) и Косьо (Георги Кадурин) молят Ани да помогне на Борис.

Диди (София Бобчева) е тъжна, защото всички са я изоставили. В ролята на неин утешител отново влиза Васко. Как ще завърши поредната им емоционална среща?

Селският отбор на Бели Вит се сдобива с треньор. В тази роля влиза Ленин (Филип Аврамов), който няма никакво намерение да щади играчите си.

Ани изпада в истерия, Марин отива да си върне Венета, а фолк звездата Камелия пристига в Бели Вит – в „Скъпи наследници“ на 15 март

Намеренията на Милица (Койна Русева) да прецака опитите на Снежи (Искра Донова) и Ани (Лорина Камбурова) да съдят Дочеви, се увенчават с успех. Адвокатът се отказва да води делото и те отново се оказват в начална точка.

Мъките за Ани обаче не спират дотук. След разкритието, че Марин (Димитър Баненкин) й е баща, двамата за първи път се срещат при любимото си пиано. Момичето е непреклонно, че ще направи всичко, за да вземе своя дял от парите на фамилията. Срещата й с Борис (Орлин Павлов) също ще приключи драматично и тя публично ще му се разкрещи. Какво ще я провокира и какво ще каже – гледайте в новия епизод на „Скъпи наследници“.

Междувременно Марин е твърдо решен да си върне Венета (Ивана Папазова). Той дори я посещава в дома им в града. От своя страна домакинята изцяло се е отдала на новата си самоличност и дори все повече се поддава на флирта на новия си ухажор.

Целият Бели Вит се е събрал за зрелищното спортно събитие – благотворителния мач. Груба игра, пиян вратар и бой между съотборници ще бъдат част от ожесточения двубой. В ролята на рефер ще влезе Поля (Рая Пеева), която отново ще ядоса Диди (София Бобчева), целувайки Чочо (Юлиян Петров). Самата магазинерка също не е с напълно чиста съвест. В момент на отчаяние, че всички са я изоставили, тя отива да изплаче мъката си при Васко (Антоний Аргиров). Този път обаче двамата не се отдават само на целувки и Диди изневерява на Чочо със счетоводителя.

За доброто настроение на зрителите на футболното дерби обаче ще се погрижи фолкпевицата Камелия. Звездата пристига триумфално върху каруца.

Зори (Стефания Кочева) и Станислав (Петко Венелинов) пък са напът за първи път да се отдадат на интимности. Кой обаче ще им попречи – гледайте в 18:00 часа, по bTV.

Борис напада Ани, Румен и Катя се целуват, Венета изневерява на Марин, а фолк певицата Камелия с благотворителен жест към Бели Вит – в „Скъпи наследници“ на 16 март

Въпреки трудното начало за отбора на Бели Вит, момчетата успяват да се върнат в играта и дори да обърнат резултата. С указанията си Ленин (Филип Аврамов) постига успех, а тактиката, взаимстваната от легендарните голове на Гунди, Лечков и Костадинов, водят до победа за тима. Благотворителният мач завършва с голям купон в местната кръчма. И там звездата на попфолка Камелия продължава да забавлява гостите, като решава да направи жест за селото и дарява хонорара си за параклиса.

Поредното си парче Камелия изпълнява в дует с Румен (Любо Ковачев), а импровизираната серенада, която лекарят прави на Катя (Даяна Ханджиева), до такава степен я умилява, че тя го целува пред всички.

Не всички обаче имат повод за радост. Чочо (Юлиян Петров) получава неочаквана новина от Диди (София Бобчева). Каква – гледайте в новия епизод на „Скъпи наследници“.

Ани (Лорина Камбурова) най-накрая решава да се изправи лице в лице с Борис (Орлин Павлов). Той обаче я напада. Страда ли наистина спортистът, както си мисли приятелят му Любо (Дарин Ангелов) – гледайте от 18:00 часа, по bTV.

След разговор с Марин (Димитър Баненкин), който е сигурен, че фамилията им е прокълната, Милица (Койна Русева) е убедена, че за това е виновна баба Злата (Цветана Манева). Мистериозната съседка обаче й казва неща, които ще смразят кръвта на бизнесдамата.

В града Венета (Ивана Папазова) се впуска в недопустими доскоро за нея неща. Сред тях е и да изневери на мъжа си, целувайки новия си ухажор. Дъщерята на Васко (Антоний Аргиров) пък най-накрая пристига в Бели Вит.

Коментари (0)

Публикувано в на 12 март 2018 г.