Скъпи наследници еп. 36, 37, 38, 39, 40 от 05, 06, 07, 08, 09.03.2018


Болезнени признания, желани целувки и тежка прокоба – в „Скъпи наследници“ от 5 до 9 март

Опитите на Марин (Димитър Баненкин) да убеди Снежи (Искра Донова) да се отрече от думите си, че Ани (Лорина Камбурова) е негова дъщеря, удрят на камък. Той разбира, че двете с дъщеря му Катя (Даяна Ханджиева) са си направили ДНК тест и в най-скоро време всички във фамилията, а и в цялото село, ще научат Дочева наследница ли е Ани или не. В крайна сметка опитите на Марин да отрича приключват и той признава истината на жена си. Как Венета (Ивана Папазова) ще приеме ситуацията – гледайте в новите епизоди на „Скъпи наследници“. Междувременно домакинята е решила да разучи по-добре Снежи. Дали пък един опознавателен обяд няма да е и първата стъпка към ново женско приятелство?

След като вече се възприемат като звезди, серия от инциденти карат Косьо (Георги Кадурин) и Иван (Вальо Танев) да се усъмнят, че над селото тегне прокоба. А причината са именно те и ловната дружинка, която наскоро уби два вълка. За да се справят със ситуацията, те решават да възстановят изгорялата в горския пожар църква. Тъй като средства липсват, се вслушват в съвета на Неда (Виктория Колева) да организират селски пазар. Ще има ли успех начинанието им – всяка делнична вечер, от 18:00 часа, по bTV.

Диди (София Бобчева) и Чочо (Юлиян Петров) все повече се дистанцират един от друг. Магазинерката решава, че й е време да се еманципира, да си намери работа в столицата и да си хване богаташ. Начинът на живот на Чочо пък се харесва на Поля (Рая Пеева), която при поредната им среща най-накрая се осмелява да го целуне. Как ще реагира синът на кметския наместник?

Екстремно приключение на Катя и Любо (Дарин Ангелов) ще стане причина за среща между Ани и Борис (Орлин Павлов). Ще бъде ли това втори шанс за ново начало или момичето отново ще остане разочаровано? След солидно количество изпит алкохол всеки от двамата приятели ще се окаже пред портите на любимото си момиче. Как ще реагират дамите на появата им?

Изглежда Станислав (Петко Венелинов) си е намерил майстора в лицето на Зорица (Стефания Кочева). Дългоочакваната от него целувка ще предположи по-голяма интимност. Софийският нехранимайко обаче ще се откаже в последния момент. Каква е причината – в новите епизоди на „Скъпи наследници“.

Косьо, Иван, Любо и Ленин (Филип Аврамов) получават възможността и за първо участие на групата им. Рокаджиите ще се изявят пред съселяните си в кръчмата, а дали всичко ще приключи с ръкопляскания или с абсолютен крах – гледайте от 18:00 часа, по bTV.

В Бели Вит неочаквано се появява съпругата на Васко (Антоний Аргиров) – Христина (Милена Аврамова). Поведението й обаче е коренно различно от обичайното – тя е мила към него и дори му обещава да сбъдне голямото му желание. Искрена ли е или всичко е стратегия?

Милица (Койна Русева) е твърдо решена да не допусне Ани да се бори за наследството на Дочеви. Тя ще пожелае Румен (Любо Ковачев) да й помогне в поредния коварен план. Дали обаче лекарят ще се съгласи с намеренията и условията й – тази седмица в „Скъпи наследници“.

Гледай видео запис от сериала онлайн или тук

Информация епизод по епизод:

Марин разбира за ДНК теста, Венета и Снежи се сближават, а Косьо и Иван мислят, че над селото има прокоба – в „Скъпи наследници“ на 5 март

След опита на Марин (Димитър Баненкин) да принуди Снежи (Искра Донова) да каже пред всички, че лъже, че Ани (Лорина Камбурова) му е дъщеря, тя не само че отказва, но и заявява, че Ани и Катя (Даяна Ханджиева) са си направили ДНК тест. Новината шокира бизнесмена, който веднага търси отговор от момичето си.

Срещите на Снежи с членовете на семейството му няма да спрат дотук. При нея пристига Венета (Ивана Папазова), която иска да си поговорят. Двете сядат на открит разговор очи в очи, а дали сближаването им ще доведе и до приятелство, гледайте в новия епизод на „Скъпи наследници“.

Първоначалната еуфория на Косьо (Георги Кадурин) и Иван (Вальо Танев), че след излъчването на рекламата ще станат звезди, емоциите им поемат в коренно противоположна посока, осъзнавайки, че над селото може да тегне прокоба. Според тях причината е убитият от тях вълк. Двамата са готови да предпазят всичките си съселяни, а решението е едно – да се построи отново изгорелият в горския пожар параклис. С каква идея Неда (Виктория Колева) ще ги вдъхнови да съберат пари за новия строеж – в „Скъпи наследници“, от 18:00 часа, по bTV.

След отказа на Борис (Орлин Павлов) да говори с Ани, тя споделя с Катя, че не може да прави грънчарските си изделия, защото колелото й е останало в дома на бившия й годеник. Катя ще се заеме със задачата да й го върне, а как ще премине поредната й среща със спортиста, гледайте в новия епизод на „Скъпи наследници.“

Милица изпада в истерия, Станислав с нови победи на женския фронт, а Диди се опитва да не обсебва Чочо – в „Скъпи наследници“ на 6 март

На пръв поглед приятен сутрешен разговор между Катя (Даяна Ханджиева) и Милица (Койна Русева) се превръща в кошмар за бизнес дамата, след като и тя разбира за ДНК теста. Яростта й нажежава обстановката в къщата, като жертви на крясъците й стават спящите Марин (Димитър Баненкин) и Венета (Ивана Папазова).

Ревността на Диди (София Бобчева) към Чочо (Юлиян Петров) е очевидна за всички. Посъветвана от Васко (Антоний Аргиров) да даде малко въздух на момчето, магазинерката му позволява да отиде сам на купона за изпращането на Зори (Стефания Кочева). Ще издържи ли обаче кокетната блондинка да не провери гаджето си дали й изневерява – гледайте в новия епизод на „Скъпи наследници“.

Изненадващо и за самия него, Станислав (Петко Венелинов) се оказва в компанията не на една, а на две жени, които будят интереса му. Ани (Лорина Камбурова) го кани на разговор, а Зори най-накрая му дава надежда, че може да я покори. Дали след целувката им ще се стигне и до повече интимности помежду им – вижте от 18:00 часа, по bTV.

Станислав отказва секс, Борис и Любо – пияни от любов, а жената на Васко пристига в Бели Вит – в „Скъпи наследници“ на 7 март

Немислимото се случи – малко преди да се отдаде на интимни преживявани със Зорица (Стефания Кочева), Станислав (Петко Венелинов) се отказва. Защо, гледайте от 18:00 часа, по bTV.

Под въздействието на алкохола Борис (Орлин Павлов) и Любо (Дарин Ангелов) се появяват пред вратите на любимите си жени. Спортистът прави среднощна серенада за Катя (Даяна Ханджиева), докато приятелят му се крие при стълбите на селската кръчма. Ще успеят ли да очароват момичетата и как всяка от тях ще реагира на среднощната визита, вижте в новия епизод на „Скъпи наследници“.

След като са изгонени от библиотеката заради вдигането на много шум, Иван (Вальо Танев) моли Снежи (Искра Донева) да пеят в кръчмата. Любо пък кани Катя на екстремно изживяване, което ще се окаже по-рисковано от очакваното.

След тайната си среща с Милица (Койна Русева) в столицата, в Бели Вит пристига съпругата на Васко (Антоний Аргиров) – Христина (Милена Аврамов). Необичайното й поведение ще изненада счетоводителя, а самата тя ще разплаче Диди (София Бобчева) с думите си. Какво ще каже на магазинерката и защо Чочо (Юлиян Петров) и Борис ще изпаднат в паника – гледайте в „Скъпи наследници“.

Венета вбесява мъжа си, Милица с тайна задача за Румен, а Катя получава неочаквана изненада – в „Скъпи наследници“ на 8 март

След като Снежана (Искра Донова) предлага Венета (Ивана Папазова) да се включи в селския пазар, на който да се съберат пари за параклис, домакинята приема поканата с ентусиазъм. Тя дори моли Катя (Даяна Ханджиева) да й купи някои неща от столицата, за да се представи подобаващо. Единственият, който не е особено очарован от сближаването на Венета и Снежи, е Марин (Димитър Баненкин). Как ще реагира, гледайте от 18:00 часа по bTV.

Екстремният експеримент на Катя и Любо (Дарин Ангелов) с планера приключва без инцидент и да стаава причина за събирането на Ани (Лорина Камбурова) и Борис (Орлин Павлов). Кое ще предизвика сълзите на момичето и ще успеят ли двамата да се изяснят?

Диди (София Бобчева) е решена да промени коренно живота си и да стане еманципирана жена. Как ще се отрази това на връзката й с Чочо (Юлиян Петров), който не е очарован от поведението й през последните дни? Поля (Рая Пеева) също не се е отказала от него и е решена да се върне в Бели Вит, за да го види.

Косьо (Георги Кадурин), Иван (Вальо Танев) и Снежи ще замислят план как да елиминират Милица (Койна Русева) от надпреварата за наследството. Самата тя пък ще отправи изкушаващо предложение към Румен (Любо Ковачев), стига той да подправи ДНК експертизата.

Хитът в селото, наред с приготовленията за селския пазар, е новата рок група „Дивата свиня“, която представя в местната кръчма първото си авторско парче. Благодарение на селските баби Катя най-накрая се сдобива с лекарски кабинет. Кой обаче ще се окаже първият й пациент? Баба Злата (Цветана Манева) пък използва методите си, за да се справи с най-големия бич в селото.

Марин признава истината на Венета, Поля целува Чочо, а селският пазар става сцена на много емоции – в „Скъпи наследници“ на 9 март

След седмици на отричане и молби да му повярват, Марин (Димитър Баненкин) най-накрая решава да каже истината на жена си, че навремето й е изневерил със Снежана (Искра Донова). Наистина ли обаче Ани (Лорина Камбурова) е негова дъщеря и как Венета (Ивана Папазова) ще реагира на тази иначе очаквана новина – гледайте от 18:00 часа, по bTV.

Организираният пазар в Бели Вит се превръща в хит и въпреки лошото време и първоначалният скептицизъм на местните, куп граждани се стичат там, за да си купят от местните продукти. Сред тях е и Милица (Койна Русева), която проявява интерес към изделията на Ани. С кои свои действия ще предизвика сълзите на момичето – в новия епизод на „Скъпи наследници“.

Новият живот, който Диди (София Бочева) е решила да имаq включва напускане на работа в магазина и намиране на нова в столицата. А най-вероятно и смяна на гаджето, с което си спретва поредния скандал. Открит интерес към Чочо (Юлиян Петров) има Поля (Рая Пеева), която при поредната им среща, решава да го целуне. Как ще реагира синът на кметския наместник?

След заклинанията, които прави на сламената вуду кукла, баба Злата я заравя в земята. Дали това ще помогне на Бели Вит да се отърси от алчността?

Коментари (0)

Публикувано в на 9 март 2018 г.