Скъпи наследници еп. 31, 32, 33, 34, 35 от 26, 27, 28.02. и 01, 02.03.2018


Как признанието на Ани ще промени живота в Бели Вит – в „Скъпи наследници“ тази седмица по bTV

Голямата тайна в Бели Вит вече е разкрита за мнозина – Ани (Лорина Камбурова) е дъщеря на Марин (Димитър Баненкин) и Снежи (Искра Донова), и може да се бори за наследството на бай Дочо заедно с останалите си роднини. Колкото и да отрича тези твърдения и да ги определя като лъжа, съмненията, че преди години бизнесменът е изневерил на съпругата си Венета (Ивана Папазова) стават все по-упорити. Затова и в един момент Катя (Даяна Ханджиева) и Ани решават да си направят ДНК тест и да разберат веднъж завинаги сестри ли са или не.

Създалата се ситуация преобръща и мирогледа на Венета. Въпреки че казва, че вярва на мъжа си, тя все пак не е напълно убедена в думите му. Поредната й среща с Румен (Любо Ковачев) в болницата и откровената му изповед кое го е провокирало да изневери на дъщеря й, ще накара домакинята да зададе въпроса на Катя: „Защо не му прости?“ Склонна ли е лекарката да даде втори шанс на бившето си гадже – тази седмица в новите епизоди на „Скъпи наследници“.

Макар че е на страната на брат си, Милица (Койна Русева) не спира с опитите да разкара всички роднини, които й пречат да вземе по-голям дял от наследството. Пореден опит за саботаж тя ще предприеме спрямо Васко (Антоний Аргиров). Ще падне ли счетоводителят жертва на пъклените й планове и какво ще го провокира да я заплаши със смърт?

Станислав (Петко Венелинов) пък е решил да го играе двоен агент. Пред Ани той ще се предложи като Троянски кон във фамилията си, а у дома ще следва съветите на майка си как да разкара дъщерята на кръчмарката от надпреварата. Как ще се справи с ролята – всеки делничен ден, от 18:00 часа, по bTV.

В спортния център в Бели Вит Борис (Орлин Павлов), Чочо (Юлиян Петров) и Зорица (Стефания Кочева) се радват на новите си малки гости. Сред трите хлапета е и Крум (Константин Гергинов), който боледува от тежка болест. Той е сприхав и хитър, и макар че понякога използва диагнозата си, за да манипулира околните, истински страда, че състоянието му се влошава с всеки изминал ден. Междувременно Любо (Дарин Ангелов) получава втора възможност да стане звезда в национелен ефир като заснеме реклама, показваща „истинския балкански мъж“. А баща му Иван (Вальо Танев), Косьо (Георги Кадурин) и Ленин (Филип Аврамов) планират да си спечелят още повече фенки с музикалния си талант и новата си рок група.

След поредния отказ на Снежи да продължи живота си с Иван в бъдещата им къща, Косьо решава да заведе приятеля си на бар, за да сваля жени. Среща с две млади красавици ще завърши комично, но и притеснително за Косьо, който дори очаква на другия ден съпругата му Неда (Виктория Колева) да го понатупа. Как ще реагира на признанието жена му и кое провокира сближаването й с Милица – гледайте тази седмица в „Скъпи наследници“.

Междувременно преследването на два вълка ще доведе до тежка контузия за Любо (Дарин Ангелов) и до притеснителните думи на баба Злата (Цветана Манева).

Епизод по епизод (информацията се допълва):

Съмнения и обединяване на враговете след признанието на Ани – в „Скъпи наследници“ на 26 февруари

Разкритието на Ани (Лорина Камбурова), че е дъщеря на Марин (Димитър Баненкин) предизвиква шок в цялата фамилия. Той твърдо отрича да е изневерявал на съпругата си Венета (Ивана Папазова) със Снежи (Искра Донова), обвинявайки момичето и майка й първо в лъжа, а после и в амбицията с твърденията си да се доберат до наследството. Неочаквано в негова защита застава сестра му Милица (Койна Русева), която прави всичко възможно да разсее съмненията на Катя (Даяна Ханджиева), че баща й има незаконна дъщеря.

Колкото и да се опитва пред себе си да оневини съпруга си, Венета си спомня, че е имало момент, в който двамата с Марин са били разделени за един месец и това време той го е прекарал в Бели Вит. Лъже ли я мъжът й или е жертва на пъклен женски план – гледайте в новия епизод на „Скъпи наследници“.

Снежи трябва да се справи не само със семейните си проблеми, но и с желанието на Иван (Вальо Танев) да я впечатли. Поредният й отказ да градят общо бъдеще го тласка в неочаквана посока – под ръководството на Косьо (Георги Кадурин), двамата отиват на бар в столицата. Ще успеят ли опитите за свалка на Иван да проработят и какво ще предизвика страха на Косьо, че жена му ще го убие – от 18:00 часа, по bTV.

Междувременно двамата създават вокална група, която ще представя селото на музикален конкурс. С нежелание към тях се присъединява Любо (Дарин Ангелов), а китарист е руският виртуоз Ленин (Филип Аврамов).

Заплахите на Станислав (Петко Венелинов) пък ще станат причината за разрива на едно женско приятелство. Докато градският плейбой все повече се влюбва в красивата лекарка Зорица (Стефани Кочева), Чочо (Юлиян Петров) ще се опита да спаси връзката си с Диди (София Бобчева), като отблъсне харизматичната Поля (Рая Пеева). През това време кметският наместник Цветан (Веселин Калановски) ще имитира топли приятелски чувства към объркания Марин и ще му предложи лов като начин да се отърси от стреса.

Каква е истината за връзката на Снежана и Марин, Косьо и Иван стават тв звезди, а Станислав има нов пъклен план – в „Скъпи наследници“ на 27 февруари

Снежи (Искра Донова) поставя ултиматум на Марин (Димитър Баненкин) – официално да признае, че Ани (Лорина Камбурова) му е дъщеря или тя ще го направи по съдебен път. Заплахата на кръчмарката става повод за тежък разговор с Милица (Койна Русева), която й казва, че е готова на всякакви мръсотии, за да не дели парите от наследството с още хора. Думите й откровено притесняват Снежи и тя ще се обърне за съвет към Неда (Виктория Колева). Ще успее ли да я успокои – гледайте в новия епизод на „Скъпи наследници“.

Междувременно Косьо (Георги Кадурин) не може да прикрие гузната си съвест и разкрива на жена си всичко, което се е случило в софийския бар. Ще има ли семеен скандал? След отказа на Борис (Орлин Павлов) и Чочо (Юлиян Петров) да се снимат в реклама за дезодорант, техните места са заети от Косьо и Иван (Вальо Танев). Как ще се справят с актьорската игра и ще впечатли ли Любо (Дарин Ангелов) фотографката с мускули

Станислав (Петко Венелинов) е твърдо решен да спечели доверието на Ани. Той дори й предлага план, който да й помогне да вземе парите от наследството. Как – гледайте новия епизод на „Скъпи наследници“.

Междувременно Зорица (Стефания Кочева) моли Катя (Даяна Ханджиева) за лекарска консултация за състоянието на едно от децата, които очакват. Ще се съгласи ли докторката да посети спортния център, въпреки че отбягва Боби? Дочевата наследница има и друга грижа – вижда, че здравословното състояние на майка й все повече се влошава и дори я открива в безсъзнание.

Врагове стават приятели, кой нарича кръчмарките „мръсници“ и нови гости в спортния лагер – в „Скъпи наследници“ на 28 февруари

Влошеното здравословно състояние на Венета (Ивана Папазова) води до спешни мерки – настаняването й за няколко дни в болница и молбата на Марин (Димитър Баненкин) към Румен (Любо Ковачев) да се погрижи за нея. Възможност ли е това за лекаря да спечели отново Катя? В разговор с Венета той признава защо се е поддал на изкушението да изневери и как бившето му гадже също има вина за раздялата им – в новия епизод на „Скъпи наследници“, от 18:00 часа, по bTV.

Схемата на Станислав (Петко Венелинов) да го играе двоен агент върви с пълна сила. След като разкрива на Ани (Лорина Камбурова) плановете на майка си да я махне от надпреварата за милионите, той решава да спретне много коварен номер на наивното момиче и Снежи (Искра Донова). Надписът „мръсница“ се появява на вратата на кръчмата, а как ще реагират на него двете жени – от 18:00 часа, по bTV.

Спортният клуб в Бели Вит вече има своите първи малки гости. Три деца гостуват на Борис (Орлин Павлов), Чочо (Юлиян Петров) и Зорица (Стефания Кочева). Всички се радват на новото приключение, с изключение на болния от множествена склероза Крум (Константин Гергинов). Дете с характер, той ще се настани при Косьо (Георги Кадурин) и Неда (Виктория Колева) и бързо ще спечели битката за дистанционното.

Междувременно Милица (Койна Русева) и Неда изненадващо се сближават. Кое ги събира и защо ще пазят в тайна новосъздаденото си приятелство? Косьо и Иван са ангажирали мъжете от Бели Вит в хайка за вълци. Опитни ловци, те бързо ще се справят с единия хищник, но заплахата за близките им ще стане дори по-голяма.

Марин се изправя пред Ани и Снежи, нов инцидент с Любо, а Васко за малко не губи милиона – в „Скъпи наследници“ на 1 март

Марин (Димитър Баненкин) е готов на всичко, за да не бъде причина за влошаването на здравето на жена си. Той дори посещава Снежи (Искра Донова) и Ани (Лорина Камбурова) в кръчмата, за да ги убеди да престанат да говорят лъжи за него. Как ще отговори на въпроса на Ани спал ли е с майка й – в новия епизод на „Скъпи наследници“, от 18:00 часа, по bTV.

Междувременно Ани прави първи опит да се види с Борис (Орлин Павлов) и да му поиска прошка. Готов ли е спортистът да й я даде?

Това обаче не е единствената неволя за момичето. На тръгване от дома на бившия си годеник, Катя (Даяна Ханджиева) я блъска с колата си. Гневът на Ани е огромен и тя не оставя нещата без последствия. Лекарката пък отново ще има повод да се вижда с Борис, тъй като се съгласява да помага на Зорица (Стефания Кочева) за децата в спортния клуб.

Васко (Антоний Аргиров) за пореден път се оказва в центъра на пъклените планове на леля си. Страстта му към алкохола и хазарта пак могат да осуетят плановете му да спечели парите от наследството. Ще се провали ли и този път – вижте в новия епизод на „Скъпи наследници“.

Активистите от ловната дружинка продължават с хайката за вълци, за да предпазят съселяните си от опасността. Те успяват само да ранят животното, а Любо получава тежка травма на крака.

Гледай видео запис от сериала онлайн или тук

Коментари (0)

Публикувано в на 26 февруари 2018 г.