Скъпи наследници еп. 26, 27, 28, 29, 30 от 19, 20, 21, 22, 23.02.2018


След признанието за изневяра Борис гони Ани, а Станислав изнудва с компромати Васко – в „Скъпи наследници“, 19 февруари

С гняв и разочарование Борис (Орлин Павлов) приема признанието на Ани (Лорина Камбурова), че му е изневерила със Станислав (Петко Венелинов). След като категорично й заявява, че повече не може да живее в дома му, спортистът решава да „се утеши“ с едно екстремно изживяване. Желанието на Любо (Дарин Ангелов) да го убеди да не рискува живота си, му докарва разбит нос. С кое полицаят успява да разгневи най-добрия си приятел, гледайте в новия епизод на „Скъпи наследници“.

Междувременно Марин (Димитър Баненкин) продължава да е в ареста и с всяка минута завещаните милиони все по-ясно се изплъзват от ръцете му. Въпреки подкрепата на Венета (Ивана Папазова) и Катя (Даяна Ханджиева), изглежда няма шанс да се измъкне преди да изтекат 12 часа. Ще се появи ли спасение за нереализирания музикант и какви подаръци ще си разменят съпрузите в ареста за годишнината от сватбата им – в понеделник, 19 февруари, от 18:00 часа, по bTV.

Васко (Антоний Аргиров) става поредната жертва на Милица (Койна Русева) и Станислав. Младият комарджия държи компромат за счетоводителя и го изнудва, че ако не излъже, че той е натопил Марин, ще го покаже на всички. Междувременно Поля и Чочо стават все по-близки, а общите им интереси и забавления дразнят все повече Диди.

Иван (Вальо Танев) пък си навлича гнева на Косьо (Георги Кадурин), след като най-накрая му признава, че от години има връзка със Снежи (Искра Донова), която е пазил в тайна от най-добрия си приятел.

Тежки признания и женски бой – в „Скъпи наследници“, 20 февруари

След като Борис (Орлин Павлов) гони Ани (Лорина Камбурова) от дома си, а тя все още не иска да вижда Снежи (Искра Донова), Неда (Виктория Колева) и Косьо (Георги Кадурин) се съгласяват момичето да пренощува при тях. Пред огорчения баща на спортиста тя признава, че е изневерила, тъй като мислела, че самият той има нещо с Катя (Даяна Ханджиева). Ще приеме ли обяснението й един от членовете на селското сдружение и как ще реагира Борис като види бившата си половинка в семейния си дом, разберете в новия епизод на „Скъпи наследници“.

След дни на мълчание Снежи най-накрая споделя и с Неда голямата си тайна – че е майка на Ани. Научила това, майката на Борис прави всичко възможно да ги сближи. Ще успее ли обаче?

Междувременно Диди (София Бобчева) и Поля (Рая Пеева) вече не могат да скрият неприязънта си една към друга. Поредната им среща в дома на Чочо (Юлиян Петров) ще приключи с голям екшън, а боят, който ще се развихри, неволно ще бъде заснет.

Видял, че няма как да се измъкне от изнудването на Станислав (Петко Венелинов), Васко (Антоний Аргиров) ще се съгласи на условието му и ще признае на Марин (Димитър Баненкин), че той го е натопил пред полицията. Как ще реагира бизнесменът – в новия епизод на „Скъпи наследници, от 18:00 часа, по bTV.

Борис признава на Катя, че иска да бъдат заедно, Косьо и Иван с план да „отстрелят“ Марин – в „Скъпи наследници“, 21 февруари, от 18:00ч., по bTV

Борис (Орлин Павлов) е разочарован, че близките му са знаели за изневярата на Ани (Лорина Камбурова), но никой не му е казал. В разговор с майка си, той ще признае, че много повече го боли от пазената тайна, отколкото, ако е бил научил истината по-рано. Поредната му среща с Катя (Даяна Ханджиева) пък ще му даде куража да й признае, че вече няма никакви пречки да бъдат заедно. Дали опитът му да я целуне ще бъде посрещнат с желание и от страна на лекарката – гледайте в новия епизод на „Скъпи наследници“.

Изгонена от Борис от дома на Неда (Виктория Колева) и Косьо (Георги Кадурин), Ани отива при баба Злата (Цветана Манева). Мистериозната съседка ще я приюти и ще даде съвет на майка й истината най-накрая да излезе наяве. Дали Снежи (Искра Донова) ще я послуша?

Междувременно Косьо и Иван (Вальо Танев) за кратко ще прекратят враждата си, за да впуснат в действие операция „Вредители“. За целта ще поканят Марин (Димитър Баненкин) с тях на лов, където се надяват да го надупчат с няколко сачми. Ще изпълнят ли плана си или ще се разубедят – в новия епизод на „Скъпи наследници“, от 18:00 часа, по bTV.

Поля (Рая Пеева) пък бърза да успокои Катя, че майка й се е подложила на изследвания и я моли да потърси медальона, който най-вероятно е изгубила по време на боя с Диди (София Бобчева). Магазинерката ще се опита да си върне любовта на Чочо с мил жест под формата на сандвичи, но дали той ще бъде оценен?

Ани прощава на Снежи, Иван кани на среща Милица, а баба Злата припада – в „Скъпи наследници“, 22 февруари, от 18:00ч., по bTV

След първоначалния шок и обида, Ани (Лорина Камбурова) най-накрая прощава на Снежи (Искра Донова) дългогодишната й лъжа, че двете са сестри. Това е най-радостният момент за кръчмарката, която преминава през не малко тежки моменти през последните дни. След отказа й да се омъжи за Иван (Вальо Танев), той й съобщава, че вече започва да излиза с други жени. Първата, която кани на среща, е Милица (Койна Русева). Тя се съгласява, надявайки се, че по този начин ще осъществи плановете си да прецака всички и да вземе наследството.

Косьо (Георги Кадурин), Иван и ловната им дружинка успяват да убедят Марин (Димитър Баненкин) да отиде с тях в гората. Тайната им операция да прострелят софиянеца обаче отново се проваля, като друг пада жертва на заговора им. Кой – гледайте в новия епизод на „Скъпи наследници“.

След случайна среща между Станислав (Петко Венелинов) и Ленин (Филип Аврамов), руснакът му разкрива голямата си тайна. Хитрият плейбой вижда в ситуацията потенциал за лесна печалба и веднага задейства коварен план. Какво е секретното занимание на руснака – в новия епизод на „Скъпи наследници“, от 18:00 часа, по bTV.

В последно време баба Злата (Цветана Манева) не се чувства добре, а поредното посещение на съселянин, търсещ помощта й, ще приключи с припадъка й и с ужаса на Ани от случващото се пред очите й.

Междувременно момчетата от спортния клуб очакват първите деца, които ще използват спорта и чистата природа на Бели Вит за рехабилитация. В тази връзка възниква острата необходимост от медицинско лице, което да поеме грижата за малките. Любо (Дарин Ангелов) моли Катя (Даяна Ханджиева) да стане част от екипа им в спортния клуб. Знае ли Борис (Орлин Павлов) за молбата му и ще приеме ли лекарката да се включи – очаквайте в новия епизод на „Скъпи наследници“.

При момчетата пък се появява кандидатка за позицията, която сериозно ще изпоти тримата младежи.

Ани разкрива на Дочеви, че им е роднина, Иван става нов човек – в „Скъпи наследници“, 23 февруари

По време на панахидата за бай Дочо, Ани (Лорина Камбурова) прави най-шокиращото разкритие пред събралата се фамилия Дочеви – че е една от тях. Това е втори шамар за Катя (Даяна Ханджиева), която малко по-рано през деня, посещавайки дома на Борис (Орлин Павлов), e имала и друго сътресение.

В Бели Вит пристига красивата блондинка Зорица (Стефани Кочева), която е готова да поеме медицинската грижа за децата в спортния клуб. Още с първата си поява тя успява да впечатли не само момчетата, но и Станислав (Петко Венелинов). С кое свое доста интимно признание момичето ще предизвика интереса на младия лентяй и ще стане ли в крайна сметка поредната му жертва – в новия епизод на „Скъпи наследници“, от 18:00 часа, по bTV.

След момент на самосъжаление и признанието, че е неудачник, Иван (Вальо Танев) решава да стане нов човек – той вече усилено тренира, иска да вземе и банков заем, с който да си построи мечтаната къща. С кои думи ще се опита да убеди импровизираната „банкерка“ Чочо (Юлиян Петров) – гледайте в новия епизод на „Скъпи наследници“.

Междувременно, заети да плетат интриги или да се пазят от такива, Дочеви са пропуснали да организират панахидата за 40 дни на дядо Дочо. Действията им в последния момент ще доведат до редица комични ситуации, а Ленин (Филип Аврамов) ще изгрее в нова светлина.

Гледай видео запис от сериала онлайн или тук

Коментари (0)

Публикувано в на 19 февруари 2018 г.