Скъпи наследници еп. 21, 22, 23, 24, 25 от 12, 13, 14, 15, 16.02.2018


Драматични тайни излизат наяве, жертвите стават виновници – в „Скъпи наследници“ от 12 февруари до 16 февруари

Не пропускайте сериала всеки делник от 18:00 ч., по bTV

Само за няколко дни животът на Ани (Лорина Камбурова) се преобръща наопаки. След години на мълчание кръчмарката Снежи (Искра Донова) разкрива най-голямата им семейна тайна – тя не е сестра на Ани, а нейна майка. Бащата е член на фамилията Дочеви и именно роднинската връзка със Станислав (Петко Венелинов) е причината Снежана да направи всичко възможно, за да ги раздели.

Желанието на младото момиче пък да запази в тайна изневярата си със софийския плейбой ще удари на камък. Майката и бащата на Борис (Орлин Павлов) научават истината от разположените из града скрити камери. Ще разкрият ли всичко на сина си или ще запазят тайната – разберете от новите епизоди на „Скъпи наследници“.

Освен че иска да строи нова къща, Иван (Вальо Танев) е взел още по-важно решение – предлага брак на Снежи. Как ще реагира кръчмарката и колко тайна е всъщност тайната им връзка?

След признанието на Катя (Даяна Ханджиева), че Борис е една от причините окончателно да сложи край на връзката си с Румен (Любо Ковачев), спортистът не издържа и целува лекарката. Заражда ли се нова тайна връзка или всичко ще остане само за този момент – гледайте тази седмица, от 18:00 часа, по bTV.

Междувременно отношенията между родителите й претърпява пълен обрат. Марин (Димитър Баненкин) проявява загриженост към жена си, след като тя припада. Вечерята им по повод 30-ата годишнина на брака им приключва със сълзи, след като в дома им пристига полиция и арестува Марин. В какво е обвинен бизнесменът – в новите серии на „Скъпи наследници“.

Отношенията между Диди (София Бобчева) и Чочо (Юлиян Петров) са напът да претърпят крах. Магазинерката все повече се сближава с Васко (Антоний Аргиров), а гаджето й – с приятелката на Катя Поли (Рая Пеева). След дълга раздяла обаче бившият счетоводител заминава за града, за да се види с жена си Христина (Милена Аврамова) и дъщеря им Рая.

За специална фотосесия до селото пристигат куп модели, сред които Виктор Самсонов. Появата им няма да зарадва много Любо (Дарин Ангелов), който се надява, че ще гледа позиращи манекенки. Красивият полицай все пак намира начин отново да прояви неустоимия си чар, а коя ще бъде жертвата му – разберете от епизодите на „Скъпи наследници“, всеки делничен ден, от 18:00 часа, по bTV.

Гледай видео запис от сериала онлайн или тук

Информация епизод по епизод:

Ани разбира кои са истинските й родители, Борис целува Катя, а моделът Виктор Самсонов снима горска фотосесия – в „Скъпи наследници“ на 12 февруари

След години на мълчание Снежи (Искра Донова) най-накрая разкрива пред Ани (Лорина Камбурова) голямата им тайна – тя не й е сестра, а нейна майка. Разочарованието на момичето, че досега е живяло в лъжа, е голямо и тя трудно приема новината. Решена да научи всички подробности, Ани иска да разбере най-важното – кой е баща й. Последвалият шок от разкриването и на тази истина е голям, тъй като това ще промени не само нейния живот, но и този на цялата фамилия Дочеви. Каква е историята на една греховна връзка – гледайте в новия епизод на „Скъпи наследници“.

Междувременно в дома на софиянците, Марин (Димитър Баненкин) е силно притеснен за здравословното състояние на Венета (Ивана Папазова), след като тя припада пред него. Прекалено голямата му загриженост ядосва домакинята, която не желае дъщеря им Катя (Даяна Ханджиева) да заподозре нещо и да се притесни.

След като се разделя с Румен (Любо Ковачев), Катя признава на Борис (Орлин Павлов), че той е една от причините да вземе това решение. Изправен пред този факт, спортистът не се сдържа и целува красивата лекарка. Как реагира тя?

Ентусиазмът на Любо (Дарин Ангелов), че ще бъде домакин на куп моделки, пък бързо замира, след като в селото пристигат не жени, а мъже. Сред тях е и красавецът Виктор Самсонов, който се запознава отблизо със селския бит. За радост на полицая, фотографката за фотосесията бива очарована от визията му, а не след дълго става жертва и на чара му.

Косьо разкрива изневярата на Ани, Васко най-накрая се вижда с дъщеря си – в „Скъпи наследници“ на 13 февруари

След признанието на Снежи (Искра Донова), че Марин Дочев (Димитър Баненкин) е баща на Ани (Лорина Камбурова), момичето осъзнава, че с Катя (Даяна Ханджиева) са сестри. След всичко, което научава, тя е разочарована и от факта, че не е знаела за роднинската си връзка със Станислав (Петко Венелинов), преди да изневери с него на Борис (Орлин Павлов).

Колкото и да се надява прегрешението й да не бъде разкрито, Косьо (Георги Кадурин) и Неда (Виктория Колева) разбират всичко, благодарение на записите от скритите камери разположени из града. Ще я разобличат ли пред Борис или ще запазят всичко в тайна – гледайте в новия епизод на „Скъпи наследници.“

Васко (Антоний Аргиров) пък е тъжен, защото не се е виждал дълго време с дъщеря си. Катя му предлага да замине за града и да прекара няколко часа с момиченцето си. Въпреки че не е очарована от появата му на детската площадка, съпругата на Васко Христина (Милена Аврамова) все пак се съгласява да ги остави с Рая да се видят за няколко часа в столична сладкарница. Завръщайки се в Бели Вит пък, счетоводителят прави скъп подарък на Диди (София Бобчева).

Междувременно Венета (Ивана Папазова) казва на Марин, че иска да организира вечеря по повод 30-ата годишнина от сватбата им.

Иван предлага брак на Снежи, Ани иска да избяга от Бели Вит, а Васко целува Диди – в „Скъпи наследници“ на 14 февруари

Членът на селското сдружение Иван (Вальо Танев) е поредният, който научава тайната на Снежи (Искра Донова). След като местната кръчмарка му разкрива, че е майка на Ани (Лорина Камбурова), а бащата е Марин (Димитър Баненкин), тя дава право на избор на любимия си дали да остане с нея. След първоначалния шок, Иван за пореден път доказва, че обича Снежи и й предлага брак. С построяването на мечтаната от него къща обаче има проблем и строежът е спрян. Ще успее ли да се справи със ситуацията – гледайте в новия епизод на „Скъпи наследници“.

Междувременно Ани и Борис (Орлин Павлов) решават да заминат в чужбина. Как ще реагират на плановете им семействата и най-близките им приятели? След като Неда (Виктория Колева) и Косьо (Георги Кадурин) виждат запис как Ани се качва в колата на Станислав (Петко Венелинов), майката задава на сина си въпроса: Ани ли е неговото момиче? Как ще й отговори спортистът – вижте в 18:00 часа, по bTV. Гневът на Косьо пък е толкова голям, че той отива със заплахи при софийския плейбой.

Венета (Ивана Папазова) отново припада и този път е намерена от племенника си Станислав, а така за проблемите й бързо научава и Милица (Койна Русева). Разбира се, малко след това новината уж неволно е споделена и с Катя (Даяна Ханджиева), която се сблъсква със здравословните проблеми на майка си.

Чочо (Юлиян Петров) вижда гаджето си Диди (София Бобчева) в обятията на Васил (Антоний Аргиров), и това води до конфронтация с баща му – защо е наел счетоводителя да работи в магазина. Скандалът между тях става толкова разгорещен, че Цветан (Веселин Калановски) отнася удар по лицето. Междувременно Васко и Диди се сближават и това довежда до първата им целувка. Искрата на страстта не подминава и градската бохемка Поля (Рая Пеева), чийто интерес към Чочо се засилва с всеки миг, прекаран в Бели Вит.

Неда заплашва Ани, Иван получава шамар, а полиция търси Марин – в „Скъпи наследници“ на 15 февруари

В откровен разговор с Неда (Виктория Колева), Ани (Лорина Камбурова) признава, че е изневерила на Борис (Орлин Павлов) със Станислав (Петко Венелинов). В желанието си да не загуби любимия си мъж, момичето моли родителите му да й дадат втори шанс и да не станат причината спортистът отново да се върне към алкохола и наркотиците, които е употребявал след инцидента в планината. Ще приемат ли молбата й Неда и Косьо (Георги Кадурин) – вижте от 18:00 часа, по bTV.

Междувременно Ани кани Марин (Димитър Баненкин) да проведат първия си урок по пиано. Разбрала вече, че именно той е биологичният й баща, му задава откровено въпроса дали винаги е бил влюбен в жена си, с която празнуват 30 години брак. Ще признае ли за изневярата си Марин, гледайте в новия епизод на „Скъпи наследници“. Самият той остава като попарен, след като по време на празничната вечеря за годишнината му с Венета (Ивана Папазова) в дома им идва полиция, която го търси.

Получил отказ от Снежи (Искра Донова) да се омъжи за него, Иван (Вальо Танев) с изненада научава, че всички в селото знаят за уж тайната им връзка. Какъв съвет ще му даде синът му Любо (Дарин Ангелов), за да предизвика ревността на кръчмарката и с кое ще ядоса Снежи и тя ще го шамароса – „Скъпи наследници“, от 18:00 ч., по bTV.

Едно женско приятелство пък е напът да приключи. След като Диди (София Бобчева) признава на Ани, че Васко (Антоний Аргиров) я е целунал, тя не получава нужната подкрепа, а обида от дружката си.

Междувременно Марин и Венета са организирали семейна вечеря, за да отпразнуват перлената си сватба. В къщата на дядо Дочо царува романтика, юбилярите се радват на специални подаръци, а гостите на индивидуално приготвени по вкуса им деликатеси. Когато внезапно поредният коварен план на Милица (Койна Русева) влиза в действие и униформени нахлуват в семейната къща. Какво търси полицията и ще успее ли да развали празника?

Ани признава на Борис, че му е изневерила, връзката на Диди и Васко е разкрита, Катя опитва да измъкне баща си от ареста – в „Скъпи наследници“ на 16 февруари

Въпреки че направи опит да скрие от Борис (Орлин Павлов), че му е изневерила, след поредното му обяснение в любов Ани (Лорина Камбурова) не издържа и му разкрива истината за отношенията си със Станислав (Петко Венелинов).

Междувременно Борис е получил задача от баба Злата (Цветана Манева) да пие специално пречистена от тях двамата вода, да се концентрира върху проблемите си и тя ще му отговори.

Арестът на Марин (Димитър Баненкин) предизвиква съмнения в куп жители на Бели Вит за това кой го е натопил пред полицията за горския пожар, за който е заподозрян. Всички опити на Катя (Даяна Ханджиева) да го измъкне от ареста удрят на камък и тя опира отново до Борис, за да й помогне. Оказва се, че инцидентът е причинен от спасените от него туристи, но дали момичето ще признае вината си и така Марин ще се измъкне от ареста – гледайте в новия епизод на „Скъпи наследници“.

Поля (Рая Пеева) и Чочо (Юлиян Петров) пък са хванати да се забавляват на компютърни игри от Диди (София Бобчева). Разстроена, тя споделя случващото се в личния си живот с Васко (Антоний Аргиров), а втората им целувка в горската беседка е заснета от някой. Идва ли краят на още една връзка в Бели Вит и как магазинерката реагира на признанието на баща си Иван (Вальо Танев), че има връзка със Снежи (Искра Донова) – в „Скъпи наследници“, от 18:00 часа, по bTV.

Коментари (2)

Публикувано в на 12 февруари 2018 г.