Скъпи наследници еп. 16, 17, 18, 19, 20 от 05, 06, 07, 08, 09.02.2018


Семейни тайни, прикрити страсти и отмъщения в „Скъпи наследници“

Гледайте „Скъпи наследници“ от 5 февруари до 9 февруари, от 18:00 ч., по bTV

Ани (Лорина Камбурова) е тайнственият наследник, който може да се бори за милионите на бай Дочо. След като сестра й Снежи (Искра Донова) споделя дълго пазената си тайна с Борис (Орлин Павлов), той я съветва да каже всичко и на годеницата му.

Дали обаче кръчмарката ще послуша съвета му и ще й признае, че Станислав (Петко Венелинов) й е братовчед?

Междувременно Ани не може да се отърве от плейбоя, който е твърдо решен да направи всичко възможно, за да я има до себе си – дори да зареже наследството. Крайните му действия обаче ще изплашат младото момиче и то ще потърси помощ от Любо (Дарин Ангелов). Полицаят на Бели Вит самоинициативно ще се заеме със задачата да сплаши самонадеяния софиянец, а отмъщението му ще доведе до куп неприятности за част от останалите му съграждани. Оказва се, че рицарството му е породено от тайни любовни чувства. Кой обаче ще ги разкрие – ще стане ясно тази седмица, в новите епизоди на „Скъпи наследници“.

След като става жертва на заговор, Катя (Даяна Ханджиева) ще се окаже в центъра и на друга неочаквана ситуация. Бившето й гадже Румен (Любо Ковачев) ще се появи не само в дома й в Бели Вит, но и ще падне на колене пред нея с пръстен в ръка. Предложението за брак ли е това, за което лекарката мечтае и то ще й даде ли по-голяма яснота какви чувства изпитва към Румен и към Борис?

След множество съвети пък Борис се среща с баба Злата (Цветана Манева), която ще се опита да му помогне да се справи с проблемите си.

Докато замислят поредните удари срещу Дочеви, Косьо (Георги Кадурин) и Иван (Вальо Танев) се изправят и срещу местния си враг Цветан (Васил Калановски). След като разкриват, че той следи цялото село с камери, членовете на селското сдружение единодушно го изключват от него. Междувременно Иван е сред избраните да участват в популярна тв игра, която може да го направи милионер. Как ще разпредели парите и кой му става агент – разберете от новите епизоди на „Скъпи наследници“.

Макар че се опитва да се справи с проблема си с хазарта, Васко (Антоний Аргиров) не устоява на изкушението за пореден път да залага. Първоначалният му късмет обаче ще го вкара в сериозен проблем, който ще му докара не само посинено око, но и заплаха за отнемането на живота му. Кой ще му помогне да си изплати дълга от 7 000 лева, който трябва да предаде само за три дни?

Диди (София Бобчева) сериозно се е заела с ролята си на кума на Ани. Освен че има за задача да напише речта на Любо, тя е измислила и изключително оригинален подарък за бъдещите младоженци. За свой помощник тя ще хване Ленин (Филип Аврамов), който ще прекара часове наред, за да изпълнява прищявките й. Е, действията му си имат и съответната цена – часовете труд се заплащат в бири.

Гледай видео запис от сериала онлайн или тук

Информация епизод по епизод (допълва се):

Животът на Васко е застрашен, семейни тайни излизат наяве в „Скъпи наследници“ на 5 февруари

Борис (Орлин Павлов) е твърдо убеден, че Снежи (Искра Донова) трябва да сподели на Ани (Лорина Камбурова), че е роднина на Дочеви. Да скрият ли обаче, че може да се бори за наследството на бай Дочо? Междувременно Ани все още не е преодоляла напълно ревността си към спортиста и макар че се опитва да избягва контакт със Станислав (Петко Венелинов), той отново ще успее да я прилъже да му се подчини. Как – в новия епизод на „Скъпи наследници“, от 18:00 часа, по bTV.

Въпреки че се опитва да надмогне страстта си към хазарта, Васко (Антоний Аргиров) за пореден път ще се подхлъзне. Последствията заради задълженията му ще му докарат не само посинено око, но и буквално ще застрашат живота му. Кой ще му даде така нужните 7000 лева, с които да се спаси от смъртта?

Катя (Даяна Ханджиева) пък влиза в ролята на психоаналитик на родителите си. Желанието й да помогне обаче бързо се обръща срещу нея самата и Марин (Димитър Баненкин) и Венета (Ивана Папазова) отново си навличат гнева й.

Ани и Станислав с драматична среща, Иван ще се бори за милион – в „Скъпи наследници“ във вторник

Станислав (Петко Венелинов) не спира да търси Ани (Лорина Камбурова), а поредната им среща не само, че ще завършва драматично, но и ще предизвика страха и сълзите на момичето. За помощ тя ще се обърне не към половинката си Борис (Орлин Павлов), а към Любо (Дарин Ангелов). Как ще реагира полицаят – вижте в новия епизод на „Скъпи наследници“.

Ани ще намери сили да се извини и на Катя (Даяна Ханджиева) за поведението си и ще заяви доброто си мнение за лекарката. Дали обаче все още я иска като гост на сватбата и как Катя ще реагира на новината, че такава все пак ще има?

Милица (Койна Русева) и Цветан (Веселин Калановски) задействат план, с който да прецакат Васко (Антоний Аргиров) и да го накарат не само отново да затъне в хазартната си зависимост, но и да го принудят да напусне Бели Вит, а с това и да се елиминира като претендент за наследството на бай Дочо.

Междувременно Иван (Вальо Танев) е избран да участва в тв игра, от която може да си тръгне като милионер. Макар че все още не е грабнал големите пари, той вече е намерил предназначение на всеки спечелен лев, а и у Беливитци не липсват идеи за оползотворяването им.

Борис (Орлин Павлов) вече е готов за мистичния ритуал, с който баба Злата (Цветана Манева) ще обърне съдбата му. Притеснен от дискомфорта в ръката си и все по-честите паник атаки, той ще се съгласи да последва мъдрата жена по стъпките й към „мълчаната вода“.

Дъщеря му Диди (София Бобчева) пък е измислила уникален подарък за сватбата на Ани и Борис. „Жертва“ на идеите й ще стане Ленин (Филип Аврамов), а как изглежда погледът в бъдещето, зрителите ще видят във вторник от 18:00 часа в „Скъпи наследници“ по bTV.

Любо отмъщава за Ани, Румен с предложение за брак към Катя – в „Скъпи наследници“ на 7 февруари

Майчиното шество чувство на Милица (Койна Русева) оправдава страховете й. Станислав (Петко Венелинов) е пребит от бой, но мълчи кой е виновникът за посегателството. Оказва се, че саморазправата с плейбоя е дело на полицая Любо (Дарин Ангелов). Инцидентът ще повдигне въпроси, които пък ще разкрият дълго пазената тайна на Любо. Типично в свой стил софийският плейбой ще се опита да се възползва от ситуацията и да преметне своите роднини, които квалифицира като „ментално редуцирани шарани“. Дали ще успее, зрителите на bTV ще видят в следващия епизод на „Скъпи наследници“.

Новината за побоя обикаля селото и всеки един от враговете на Дочеви е убеден, че ще бъде набеден за виновник. Макар че Цветан (Веселин Калановски) предпочита да не разкрива истината на Милица, той изпозлва скритите си записи от камерите в своя полза. Заплашвайки, че ще издаде Любо, Цецо принуждава Косьо (Георги Кадурин) да стане част от поредния му пъклен план. Дали обстоятелствата оправдават добрите хора, които правят лоши неща?

Междувременно цялото село се събира, за да изпрати Иван (Вальо Танев) в града и да му пожелае късмет в спечелването на милиона. Ще послуша ли тактическите съвети на Косьо и ще стане ли победител – в новия епизод на „Скъпи наследници“, от 18:00 ч., по bTV.

Поля (Рая Пеева) вика на среща Румен (Любо Ковачев). Макар че не го понася, тя все пак му дава съвет как може да се опита да спечели отново Катя (Даяна Ханджиева). Лекарят прави немислимото и се озовава в дома на бившата си приятелка с пръстен в ръка. Как ще реагират всички на предложението за брак – вижте от 18:00 часа, по bTV.

Опит за отвличане, заплахи и един тайно влюбен мъж – в „Скъпи наследници“ на 8 февруари

След като Цветан (Веселин Калановски) изнуди Косьо (Георги Кадурин) да му бъде съучастник в отвличането на Катя (Даяна Ханджиева), той вече е измислил и план за действие – ще я приспят с хлороформ. Членът на селското сдружение се заема със задачата, която, разбира се, се проваля. Кой ще го хване на местопрестъплението – гледайте в новия епизод на „Скъпи наследници“, от 18:00ч., по bTV.

След като Иван (Вальо Танев) разбира каква жертва е направил приятелят му, за да предпази сина му, той решава да не позволи на кметския наместник да ги изнудва. Освен че го заплашва с физическа саморазправа, решава и да саботира фризера в магазина му. Двамата с Косьо пък заедно изтърбушат хотела на врага си, като по време на спецакцията разкриват и тайните камери, с които Цветан следи цялото село.

Научила какво й е било замислено, Катя (Даяна Ханджиева) приема с хумор идеята за отвличането си. Приема и разказянието на Косьо и личното му извинение за случката. В гората пък лекарката се среща с един от приятелите на Борис (Орлин Павлов), който в пиянството си й признава, че е влюбен в Ани (Лорина Камбурова).

Шокиращи признания и мъжки разочарования – в „Скъпи наследници“ на 9 февруари

Ани (Лорина Камбурова) ще преживее истински шок, след като разбере две тайни, които засягат личността й – отношенията й със Станислав (Петко Венелинов) са разкрити, а и тя не е просто едно селско момиче, а част от фамилията Дочеви. Как ще реагира любимата на Борис (Орлин Павлов), гледайте в новия епизод на „Скъпи наследници, от 18:00 часа, по bTV.

На свой ред Катя (Даяна Ханджиева) е решена да се разясни с Румен (Любо Ковачев) и го посещава у тях. Със себе си носи и подарения от него пръстен, но не, за да го приеме, а за да му го върне. Признанието й, че не го иска, не заради изневярата, а защото вече не го обича, ще ядоса лекаря и той ще я обвини, че е влюбена в Борис. Правилни ли са предположенията му Катя ще сподели лично със спортиста.

Самата тя ще бъде помолена от Любо (Дарин Ангелов) да си мълчи за признанието му за отношението му към Ани. Само залитане ли е, или той наистина е влюбен – гледайте в поредния епизод на „Скъпи наследници“. Полицаят ще се изправи лице в лице с обидата на малката си сестричка, която гори в подготовката на сватбата на Ани и Боби. С какво ще си заслужи гневът й?

Междувременно Марин (Димитър Баненкин) за първи път ще се усети безпомощен, след като съпругата му Венета (Ивана Папазова) припада. Милица и Станислав подготвят нов план за саботаж на роднините си, като този път на прицел е Васко. Как ще се включи в интригата кметският наместник?

Коментари (1)

Публикувано в на 5 февруари 2018 г.