Скъпи наследници еп. 11, 12, 13, 14, 15 от 29, 30, 31.01. и 01, 02.02.2018


Резюме на епизодите: Ревност, отмъщения и една сватба, която е на път да се провали – в „Скъпи наследници“, 29 януари – 2 февруари

орският пожар и изчезването на Борис (Орлин Павлов) ще извадят на повърхността много въпроси – до колко човек е готов да рискува живота си заради друг, има ли съдба, която предопределя всичко, прошката вид компромис ли е и кога си готов да я дадеш.

Отношенията между Борис и Катя (Даяна Ханджиева) все по-често събуждат ревността на годеницата му Ани (Лорина Камбурова). В момент на силно отчаяние думите и действията й ще я накарат да направи грешка, която може да се окаже пагубна за връзката й.

Ани ще се окаже в центъра и на голяма тайна, която цял живот е била пазена от сестра й Снежи (Искра Донова) и която може да преобърне живота на много хора в селото. Местната кръчмарка е готова на всичко и за да предпази малката от лапите на плейбоя Станислав (Петко Венелинов), дори да го заплаши с пушка, опряна в главата.

Междувременно Румен (Любо Ковачев) е твърдо решен да си върне доверието на Катя и я моли за прошка. Готова ли е тя да му я даде и какъв отговор ще получи на въпроса, който всички си задават – колко пъти обича човек в живота си?

Вече установила се в Бели Вит, лекарката ще се запознае с местния „кодекс на общуването“ и как пиенето на една бира може да доведе до сватба. Ще признае ли Катя пред себе си и пред Борис, чувствата, които изпитва към него и взаимни ли са те – вижте в следващите серии, всеки делничен ден от 18:00ч., по bTV.

Марин (Димитър Баненкин) отново свиква с живота на село, който го среща и с голямата му любов. Неочакван партньор от кръга на „врага“ пък дава заявка да стане част от ежедневието му през следващата година.

Косьо (Георги Кадурин) и Иван (Вальо Танев) не спират да измислят идеи как да саботират живота на Дочевата фамилия. Поредният им номер ще завърши с тежко кроше и разкървавена глава, няма да се размине и срещата с местния полицай Любо (Дарин Ангелов). Те ще вкарат в пъклената си игра и нищо неподозиращата Венета (Ивана Папазова), на която животът в София все повече започва да й липсва.

Защо Милица е изгубила мъжа си пък ще се разкрие в разговор с Катя собствения й син. Студенокръвният й характер защитна реакция ли е или причина за провала на брака й? Има ли неизказани чувства между нея и Цветан (Васил Калановски) и как всеки от тях ще предизвика ревността на другия – гледайте от 18:00 часа, в новите епизоди на „Скъпи наследници“.

Гледай видео запис от сериала онлайн или тук

Епизод по епизод:

Истерия заради изчезналия Борис, Чочо с прочувствена изповед, а Румен иска прошка от Катя

В „Скъпи наследници“, 29 януари

След като Борис (Орлин Павлов) изчезва в пожара, разразил се в гората до Бели Вит, цялото село е под напрежение жив ли е или се е случило най-страшното. Близките му са пред истерия, след като става ясно, че търсенето ще бъде прекратено. „Като сте такива шубета, сам тръгвам, това е синът ми, няма да го оставя в гората“, крещи един отчаян баща. Само думите на Иван (Вальо Танев) успяват да успокоят Косьо (Георги Кадурин) и той да се съгласи да се прибере. Кога е видян за последно Борис, страхливци ли са приятелите му, след като спират да го търсят и ще се върне ли всеобщият любимец жив и здрав – вижте в новия епизод на „Скъпи наследници“, от 18:00 часа, по bTV.

Изчезването на Борис принуждава близкия му приятел Чочо (Юлиян Петров) да направи най-откровената си изповед. Защо се самоопределя като „смотаняк“ още от дете и защо смята, че баща му го мисли за „кретен“? Именно враждуващата връзка с родителя му ще накара Чочо да го предаде и да сподели с Катя (Даяна Ханджиева) пъкления план, който Цветан (Веселин Калановски) и Милица (Койна Русева) кроят срещу нея.

Докато й се налага да се справя със задкулисните игри на леля си и да търси начини как да се включи в издирването на Борис, пред Катя се появява още едно предизвикателство – у дома я чака Румен (Любо Ковачев). Младежът иска прошка за действията си, но дали ще я получи – само в новия епизод на драмеди поредицата, 29 януаари, от 18:00 часа. При какви условия пък един баща е готов да подкрепи неверния си зет или да не му „счупи пръстите и никога повече да не хване скалпел“? Дължи ли се успешният брак на компромиси и само единият ли трябва да ги прави?

Междувременно Марин (Димитър Баненкин) се „сблъсква“ с изоставената в миналото любов – пияното. Свиренето отново ще върне усмивката на лицето му, а един таен слушател ще се превърне в негов музикален партньор.

Кога счупеното носи щастие и защо майчиният съвет, че, когато обичаш някого, винаги си мислиш най-лошото, ще послужи за утеха – гледайте в новия епизод на „Скъпи наследници“, от 18:00ч., по bTV.

Въпреки че е потушен, пожарът ще предизвика сълзите на баба Злата (Цветана Манева). Какво успява да разтрои мистериозната съседка на Дочеви и да я накара да падне на колене?

Докато е в очакване на завръщането на Борис, годеницата му Ани (Лорина Камбурова) е изправена пред изкушение. С какво действията на Станислав (Петко Венелинов) ще я накарат да се почувства неудобно и да се притесни?

Борис и Ани пред любовни дилеми, пореден саботаж в дома на Дочеви в „Скъпи наследници“

Гледайте „Скъпи наследници“ на 30 януари

Макар и в неособено добро здравословно състояние, Борис (Орлин Павлов) се завръща в Бели Вит след пожара. У дома го посрещат сълзи на щастие, но и шамари.

Успокоен, че синът му е добре, Косьо (Георги Кадурин) събира местните в кръчмата. „Тук в селото вулкан да избухне, извънземно да дойде, ако ще динозаврите да дойдат, Борката ще ни спаси“, реди хвалби таткото. Алкохолът пък го връща към спомените, в които най-много се е гордял с момчето си. Какви са те – в новия епизод на „Скъпи наследници“, от 18:00 часа, по bTV.

Молбата за прошка на Румен (Любо Ковачев) пък ще изправи Катя (Даяна Ханджиева) пред размисъл – колко пъти човек може да обича в живота си? Кой ще я убеди, че голямата любов се среща само веднъж – вижте в новия епизод на „Скъпи наследници“. Нужно ли да се мине през страдание, за да усетиш истинските чувства?

Междувременно Борис и Ани (Лорина Камбурова) се сблъскват пред дилема за връзката си. Просто симпатия ли има спортистът към лекарката или наистина я харесва? Борис ли е човекът за Ани или ухажването на Станислав (Петко Венелинов) ще обърка още повече чувствата й?

Докато се лута между двамата мъже, младата годеница ще зададе на любимия си и най-тревожещия я въпрос – прекарал ли е нощта с Катя. Приятелката й Диди (София Бобчева) също ще налее масло в огъня. „Тая иска да ти вземе мъжа и ние трябва да я държим изкъсо“, нахъсва я магазинерката. Какъв ще бъде отговорът на Борис и защо й признава, че се чувства виновен?

Чочо (Юлиян Петров) пък ще разкрие пред Катя „кодекса на общуването в селото“. Защо пиенето на бира може да доведе до сватба и пред кого лекарката трябва да пази личните си тайни – 30 януари, от 18:00 часа, по bTV.

Неочакваното посещение на Борис в дома на баба Злата (Цветана Манева) ще предизвика гнева на мистериозната съседка и тя с крясъци ще го изгони. Поредната идея на Косьо и Иван (Вальо Танев) за саботаж на Дочеви ще бъде вкарана в действие и се очаква да бъде много миризлива.

Хумор, шамари и поява на нов наследник за милионите на бай Дочо – в „Скъпи наследници“ на 31 януари

Кръчмарката Снежа (Искра Донова) ще шокира адвокат Перпелиева (Надя Иванова) с неочакваната новина, че бай Дочо има още един наследник, за чието съществуване нито той, нито някой от останалите членове на фамилията е бил наясно. Има ли право да се бори за наследството, ще стане ясно в сряда, от 18:00 часа, по bTV

Марин (Димитър Баненкин) ще се окаже поредната жертва на пъклените планове на Косьо (Георги Кадурин) и Иван (Вальо Танев). Той ще реагира по изненадващ за всички начин, а някой дори ще изяде тежкия шамар на нереализирания музикант.

Успял да убеди жена си Хриси (Милена Аврамова) да го посети в Бели Вит, Васко (в ролята Антоний Аргиров) се надява, че ще успее да я накара и да остане там през следващата година. Претенциозната софиянка има своите условия, за да може счетоводителят да вижда дъщеря им, но дали той ще се съгласи на тях – в новия епизод на „Скъпи наследници“.

Цветан (Веселин Калановски) ще предизвика ревността на Милица (Койна Русева), а Катя (Даяна Ханджиева) и Борис (Орлин Павлов) – тази на Ани (Лорина Камбурова). Кой се включва в надпреварата да свали лекарката и каква е историята на баба Злата (Цветана Манева)?

Неочаквани откровения, заплаха с пушка и изневяра – в „Скъпи наследници“ на 1 февруари

Адвокат Перпелиева (Надя Иванова) разкрива при какви условия мнимият наследник на милионите на бай Дочо може да има претенции към своя дял. Кой е той, е въпросът, на който се надява да получи отговор.

Ани (Лорина Камбурова) е все по-объркана от отношенията си със Станислав (Петко Венелинов) и моли за съвет Снежи (Искра Донова), макар и индиректно. Веднъж научила за тайната връзка на сестра си, кръчмарката ще вземе крайни мерки, с които да ги раздели – дали обаче ще успее насочената пушка към главата му да изплаши плейбоя – в новия епизод на „Скъпи наследници“.

Въпреки че твърди, че вярва на Борис (Орлин Павлов), поредната гледка на близост между него и Катя (Даяна Ханджиева) ще вбеси годеницата му. Станислав е човекът, който ще успее да я утеши, а срещата им ще започне с неочаквана целувка. Как ще реагира Ани на този момент на близост?

Междувременно проблемът на Борис с ръката става все по-очевиден за всички. Помощта на Катя ще се окаже недостатъчна според баба Злата (Цветана Манева), която знае „каква е съдбата“ на спортиста.

Все още обркана след изневярата на гаджето си Румен (Любо Ковачев), Катя ще получи съвет от човека, който най-малко очаква – леля си Милица (Койна Русева). Защо навремето бизнесдамата не е дала втори шанс на мъжа си и какво ще каже на Катя – в новия епизод на „Скъпи наследници“.

Борис с ултиматум към Ани, разкрива чувствата си на Катя – в „Скъпи наследници“ на 2 февруари

Изневярата на Ани (Лорина Камбурова) ще предизвика сълзите й. Как ще реагират на емоциите й Станислав (Петко Венелинов) и сестра й Снежи (Искра Донова) – гледайте в новия епизод на „Скъпи наследници“, от 18:00 часа, по bTV. Самата тя ще постави ултиматум на плейбоя, а от своя страна ще получи такъв от годеника си Борис (Орлин Павлов). Ще има ли сватба и кой ще трябва да вземе крайното решение по този въпрос?

Неочаквано Станислав ще се окаже човекът, който ще се опита да даде отговорите, които Катя (Даяна Ханджиева) търси за връзката си с Румен (Любо Ковачев). Момчето ще разкрие истината за раздялата на майка си Милица (Койна Русева) и баща му. Жертва или виновник е за разбитото си семейство бизнесдамата – разберете в новия епизод на „Скъпи наследници“.

Катя и Борис за първи път ще проговорят искрено за чувствата, които изпитват един към друг. Дали обаче ще вземат решение в крайна сметка да бъдат заедно или са избрали грешен момент да се срещнат отново? Румен също не се отказва да спечели отново лекарката. Какъв хитър ход ще използва, за да се добере до вниманието й?

Каква е голямата тайна на Ани, която самата тя не знае – гледайте новия епизод на „Скъпи наследници“.

Коментари (0)

Публикувано в на 30 януари 2018 г.